Acció entre dos jugadors de futbol

El Nàstic s’estavella contra el Costa Brava i contra la manca d’encert

Els grana tanquen l’any amb una nova derrota lluny de casa després d’un partit on han estat superiors, han tingut més ocasions però no han tingut encert

Tens més possessió, tens més ocasions de gol, tens superioritat numèrica durant més d’un quart d’hora i acabes perdent. Això és el que li ha passat al Nàstic en la visita al camp del Costa Brava, encontre que ha perdut per la mínima (1-0)  posant un amarg final de 2021. Els homes d'Agné  ho han intentat en atac però sempre ha faltat precisió i un penal de Fullana ha servit als gironins per guanyar.

Sequera de gol

Que el Nàstic té un problema amb el gol és quelcom innegable després que l’equip només hagi pogut marcar dues dianes en els darrers sis partits  de lliga. Avui ha tornat a quedar demostrat en un encontre on els tarragonins no només no han merescut perdre sinó que han merescut guanyar. Quatre minuts ha necessitat Albarrán per posar a prova el porter local Marcos, acció que repetiria Oriol  en el minut 16.

Les bones i valentes intencions nastiqueres es trobaven contra un porter que veia com Fullana  cometia penal i Boris  feia l’1 a 0 superant Gonzi. Era el minut 19, quedava molt per remuntar però ni jugant tres dies s’hauria pogut aconseguir. Robert Simón, en el minut 31, enviava l’esfèric al pal i desesperava els sorollosos seguidors grana desplaçats a Palamós.

Monòleg al segon temps

Els segons 45 minuts han estat un monòleg del Nàstic en tots els sentits: possessió, ocasions i domini. Malgrat els intents tarragonins, tots han acabat en no res. L’ocasió més clara ha arribat en el minut 86 quan Albarrán  feia lluir-se al local Marcos.

Des del minut 73 que els locals jugaven amb un home menys per l’expulsió de Royo però ni amb un home més s’ha pogut empatar. Sisena derrota de la temporada per acabar l’any ocupant la dotzena plaça amb 23 punts. El futbol tornarà a Tarragona el diumenge 9 de gener a les 12.00 hores  amb la visita de l’Albacete.

Costa Brava

Marcos, Pere (Juvanteny 84'), Monreal, Perone, Royo, Forlín, Romero, Galindo (Roig 75'), Álvaro (Manchón 67'), Cala (Xumetra 67') i Boris

Gonzi, Albarrán, Trilles (Pedro 75'), Aythami, Oriol, Ribelles (Bonilla 69'), Fullana (Fran 53'), Del Campo, Jannick, Robert i Pablo (Nil 75')

1-0 / Boris (20’)

Per als locals Royo, Álvaro, Galindo i Pere i per als visitants Oriol, Jannick i Aythami.