Un jugador de futbol

El Nàstic reforça el mig del camp amb Elías Pérez

Els grana tanquen la incorporació d’un dels jugadors més destacats de l’Extremadura, qui veu perillar el seu futur per la crisi econòmica que pateix

El Nàstic de Tarragona no afluixa a l’hora de reforçar l’equip de cara a la segona part de la temporada i ja ha tancat el segon reforç d’hivern. Es tracta d’Elías Pérez, migcampista de 31 anys  procedent de l’Extremadura del grup A de la Primera RFEF. Aquesta és la segona cara nova d’aquest mercat de fitxatges després de la cessió de Dani Romera anunciada aquest dimarts.

Reforç a la medular

Elías Pérez es tracta d’un migcampista  que el club grana defineix com algú «astut en tasques defensives, fort físicament i amb rigor tàctic». Tot i que es caracteritza per defensar, aquesta temporada ha estat autor de quatre dianes  en 15 partits jugats i 1.255 minuts acumulats. Nascut a Zafra (Badajoz), el nou futbolista grana ha signat un contracte fins al final d'aquesta temporada i una més.

Abans d’aterrar al seu darrer equip l’estiu del 2020, Pérez havia defensat els colors del Linense, el Villanovense i el Cacereño, entre altres. El nou futbolista nastiquer arriba lliure  a Tarragona després de desvincular-se d’un Extremadura que viu moments molt delicats. La greu situació econòmica que travessa l’entitat fa perillar el seu futur i alguns dels seus jugadors més importants estan sortint de l’equip.

Tan Elías Pérez  com Dani Romera, davanter anunciat ahir com a nou reforç grana procedent de la Ponferradina, ja han entrenat aquest matí a l’annex del Nou Estadi.