Un jugador del Girona pressiona la possessió de la pilota del Nàstic

El Nàstic s’imposa al Girona i s’endú el Trofeu Ciutat de Tarragona

Els grana quallen una bona actuació general contra el Girona, rival de superior categoria, i guanyen l’edició del 2021 del Trofeu Ciutat de Tarragona

El Nàstic segueix transmetent bones sensacions durant la pretemporada després de guanyar per 2 a 1 al Girona. Els homes dirigits per Raül Agné, amb gols de Pablo Fernández i Pedro Martín, han deixat el Trofeu Ciutat de Tarragona a casa.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

El triomf no s’ha cuinat fins a la segona meitat. El Nàstic competia de tu a tu en els primers 45 minuts i plantava cara a un Girona que no xutava a porta fins a la mitja hora de joc. Fins aleshores, els grana oferien una bona versió davant el seu públic.

La primera clara ocasió de gol seria per Pablo Fernández en el minut 12. Una centrada de Robert Simón des de la banda dreta acabava amb una rematada que sortia per sobre del travesser. L’onze de Raül Agné, aparentment més titular que el de dimecres, deixava bones connexions entre els dos jugadors.

Els gols, en la represa

S’ha hagut d’esperar a minut 47 per veure el primer gol del partit. Ha estat del Girona després d’una pèrdua de bola de Ribelles i una bona rematada de Cristian Stuani dins de l’àrea. Poc ha tardat el Nàstic en reaccionar i demostrar que vol donar guerra.

Un llançament de cantonada a favor del Nàstic en el minut 56 era finalment rematat per Pablo Fernández. L’ex del Cornellà ha aprofitat la seva alçada per avançar-se a la defensa i empatar amb un bon cop de cap.

El Girona veia com el Nàstic seguia intentant dominar. Excepte uns minuts, els tarragonins no han mostrat ser un equip d’inferior categoria i han buscat el 2 a 1. Joan Oriol, en una falta en el minut 79, obligava Juan Carlos a lluir-se per evitar la diana.

Precisament en la jugada posterior, s’ha fet justícia. Centrada de cantonada que era rematada en el segon pal per Pedro per avançar els locals en el marcador. La diana de Pedro ha anat acompanyada d’un seriós equip que ha mantingut el triomf a casa per seguir il·lusionant el seu públic.

Manu, Domingo, Quintanilla, Aythami, Oriol, Jannick, Ribelles, Del Campo, Robert, Pablo i Pedro. També han jugat Fullana, Albarrán, Gonzi, Trilles, Prats, Carbia, Ballesteros

Girona

Juan Carlo, Bernardo, Terrats, Stuani, Aleix, Juanpe, Bustos, Valery, Jairo, Gumbau i Arnau

0-1 / Stuani (47’)

1-1 / Pablo (56’)

2-1 / Pedro (80’)

Per als locals Yannick (20’), Quintanilla (51’) i per al visitant Valery (64’), Juanpe (78’)