Imatge de l'Ibiza-Nàstic

El Nàstic fa vergonya a Eivissa i es queda sense playoff

Els grana perden per 4 a 0 en un dels partits més fluixos de la campanya i, combinat amb la victòria de l’Andorra, deixa l’equip de Seligrat sense promoció d’ascens definitiu

El Nàstic acaba de posar punt final a la temporada. Els homes dirigits per Toni Seligrat han perdut per 4 a 0 al camp de l’Ibiza i han vist com l’Andorra, que ha guanyat per 2 a 3 al camp de l’Alcoyano, és el tercer equip de la segona fase que es classifica per a la promoció d’ascens a Segona Divisió B. Després d’una més que notable primera fase de temporada on els tarragonins van ser campions de la competició, els de la Budallera no han mantingut el nivell en la segona fase i veuran el playoff des de casa.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

El desenllaç fatal a can Nàstic arriba després d’una segona fase on no han estat a l’alçada dels rivals. Després d’empatar sobre la botzina contra el Villarreal B i empatar contra l’Alcoyano, la derrota com a local davant l’Ibiza va suposar una ensopegada tant injusta com contundent. Les dues victòries posteriors no han estat suficient després d’un pèssim encontre a Can Misses on l’equip dirigit per Toni Seligrat no ha estat mereixedor de puntuar. Un únic xut de Joan Oriol a la mitja hora de joc i quan els tarragonins ja perdien ha estat el principal bagatge ofensiu durant tot l’encontre. Increïble però cert.

Papers canviats

La sensació amb la qual s’ha arribat al final dels primers 45 minuts ha estat que era l’Ibiza qui es jugava la classificació per a la promoció d’ascens. Els locals, primers de la lliga de forma matemàtica des de fa un parell de setmanes, han estat molt més ambiciosos que un Nàstic molt decebedor. Davo, en el minut 27, aprofitava una errada de marcatge en el centre de la defensa per encara sol a Suárez i anotar l’1 a 0. L’Andorra empatava i els grana encara estaven classificats però la igualada a Alcoi ha durat ben poc.

Amb l’Andorra guanyant per 0 a 3 al Collao, els grana havien de despertar. Però no ho feien. L’Ibiza dominava i una centrada per la banda esquerra en el minut 54 era rematada novament per Davo que, sol a la banda dreta del seu atac, anotava el 2 a 0 i sentenciava el Nàstic. Seligrat ha volgut fer reaccionar el seu equip amb dos canvis immediats però no ha tingut efecte. L’únic que despertava era l’Alcoyano que se situava amb un 2 a 3 que deixava la classificació nastiquera a un gol dels valencians.

Tot passava pel Collao, ja que a Can Misses el Nàstic no hi era i malauradament no se l’esperava. I millor que no se l’esperés perquè no ha aparegut, quallant una vergonyosa imatge. És més, l’Ibiza ha aprofitat els espais en defensa dels grana per marcar el tercer mitjançant Rodado en el minut 84 i el quart de Vázquez en el minut 89. El Nàstic ha fet el pitjor partit de tota la temporada en el dia on s’havia d’oferir tot el contrari. D’aquesta paupèrrima manera, els grana posen punt final a la campanya i ja pensen en les vacances i la confecció del projecte de la campanya 2021-2022 a la Primera Divisió RFEF.