Novetats a can Nàstic

Juan Rodríguez surt del Nàstic i entra a prova Lucas Prudhomme

El central gallec surt del club grana després de no complir amb les expectatives i arriba a prova un desconegut futbolista belga que, si convenç, podria reforçar l’atac

El Nàstic, que segueix a l’espera dels moviments pel que fa a la competició oficial, no s’atura als despatxos i en les últimes hores s’ha produït una baixa i una arribada força condicionada. L’adéu és el de Juan Rodríguez, una de les apostes de la campanya passada que no va oferir el rendiment esperat i que, després de 28 partits, abandona el club rescindint el contracte de mutu acord amb l’entitat.

Tot i que el rendiment de Rodríguez no va ser l’esperat, va gaudir de la continuïtat de la titular durant 28 partits en la interrompuda temporada, arribant a marcar dos gols. Habitual en els plans de Xavi Bartolo i posteriorment de Toni Seligrat, Rodríguez deixa Tarragona. D’aquesta manera, el Nàstic  es queda ara amb tres centrals: Jesús Rueda, Pol Domingo i un David Goldar que ha despertat l’interès de l’Ibiza.

Un belga, a prova

L’experiment de l’equació del Nàstic el protagonitza Lucas Fernand Christophe Prudhomme, futbolísticament conegut com Lucas Prudhomme. Es tracta d’un mitjapunta amb nacionalitat luxemburguesa de 21 anys (31/05/1999) nascut a la localitat belga d’Arlon. Exjugador del Royal Excelsior Virton i amb experiència al futbol formatiu de França després de passar pel juvenil del Metz, Prudhomme intentarà convèncer Toni Seligrat per quedar-se al Nàstic.

El futbolista ja ha realitzat una sessió d’entrenaments amb els seus nous i, de moment, provisionals companys i avui dimarts realitzarà la segona.