Els jugadors del Juvenil A del Nàstic celebren la victòria contra la Damm (1-2)

El juvenil A del Nàstic guanya al camp de la Damm i allarga el bon moment

Els grana s’endú els tres punts del complicat camp de la Damm i arriba ja als 30 a la classificació. Marc Álvarez i Zaka marquen dos grans gols per donar el triomf

El juvenil A del Nàstic segueix gaudint d’una bona temporada a la Divisió d'Honor Juvenil i avui ha tornat a somriure després de guanyar per 1 a 2 al camp de la Damm. Els grana, que acumulaven tres jornades sense guanyar després de plantar cara als poderosos Barça i Zaragoza, han tornat a sucar de tres en tres després d’un encontre molt seriós que ha estat decantat gràcies a dues grans dianes anotades per Marc Álvarez i Zaka.

El gran nivell de la Damm no ha agafat per sorpresa el Nàstic. Els barcelonins, dirigits per l’exfutbolista Luís García, han volgut imposar el seu joc davant un conjunt grana que veia com els locals enviaven una pilota a la fusta en el primer temps. Tot i aquesta circumstància, els tarragonins no s’han enfonsat i han plantat cara contra una Damm que veia com una gran actuació de Zaka  generava perill dins de l’àrea barcelonina.

Els gols, en el segon temps

No ha estat fins al segon temps quan els espectadors presents han vist els tres gols del matx. Una aparentment inofensiva falta favorable a l’extrem esquerre de l’atac nastiquer era convertida en gol per Marc Álvarez gràcies a la intel·ligència del jove futbolista. Enlloc de realitzar una centrada, el grana ha buscat el pal curt i ha sorprès el porter Ruiz, fent el 0 a 1 en el minut 68. Malauradament ha dut poc l’alegria. Una centrada del local Sanneh  des de la banda esquerre arribava a peus d’un Cargol que, després d’enganyar amb un primer xut, ha empatat en el minut 70. El duel es reiniciava i no ha estat fins al minut 83 quan s’ha anotat la diana definitiva. Un atac del Nàstic conduït per Zaka acabava amb l’1 a 2.

El jove atacant nastiquer ha agafat la pilota en el cercle central, ha arribat a la frontal i ha realitzat un xut col·locat amb la cama dreta que ha superat Ruiz i, després de defensar la resta del matx, ha donat els tres punts a un juvenil A que se situa a la novena plaça de la lliga amb 30 punts, produint-se un tall de set respecte a l’Stadium Casablanca, màxim perseguidor de l’equip dirigit per Dani Vidal i, precisament, el rival de dissabte vinent a les 12.00 hores a l’annex del Nou Estadi.

Damm

Ruiz, Van Rijn, De la Peña, Muñoz (Alba 82’), Sanneh, Portero (Valero 86’), Cuadras, Avilés, Carrasco (Sánchez 78’), Cargol i Peña

Castello, Cunyat, Cáliz, Víctor, Halleblek, Nin, Robledo, Montalvo (Romero 52’), Zaka, Álvarez (Montesinos 86’) i Garcia (Grygoriv 85’)

0-1 / Álvarez (68’)

1-1 / Cargol (70’)

1-2 / Zaka (83’)

Per als locals Sanneh (60’) i Cuadras (78’) i per als visitants Robledo (57’), Garcia (57’) i Romero (68’)