Imatge del Nàstic-Barça d'aquest migdia

El juvenil A del Nàstic empata al camp de l’Ebro

Els grana extreuen un punt del camp de l’Ebro i acumulen quatre jornades sense perdre. Romero empata el gol del local Nieto i evita la derrota

El Juvenil A del Nàstic ha aconseguit extreure un punt del camp de l’Ebro després d’empatar (1-1) aquesta tarda. Els tarragonins, que arribaven al matx després de dues victòries consecutives, volien allargar el bon moment contra un rival de la zona baixa de la taula, el conjunt que actualment marca la zona de descens a la Lliga Nacional Juvenil.

Tot i que l’objectiu era endur-se els tres punts i sumar el sisè triomf de la campanya, els jugadors grana s’han hagut de conformar amb un punt després de veure com en el primer temps ningú era capaç de desequilibrar l’electrònic i com eren els aragonesos qui obrien la llauna en el minut 68 gràcies a un gol de Nieto. L’Ebro s’avançava en el marcador però Óscar Romero empataria quatre minuts després per fer durar molt poc l’alegria local. El golejador grana aconseguiria batre el local Cebollada per equilibrar un matx i un marcador que ja no es mouria.

L’empat (1-1) entre ambdós equips fa que els nastiquers mantinguin la distància de set punts respecte a la zona de descens de categoria. Els grana són ara vuitens amb 22 punts, pujant una posició gràcies a la derrota del Girona. El següent partit dels homes dirigits per Dani Vidal serà el pròxim dissabte a les 16.00 hores amb la visita dels tarragonins al San Francisco balear.

Ebro

Cebollada, Jaria, Cuenca, Corellano, Fernández, Aisa, Nieto, Caicedo (Sainz 80’), Jae Woo (Jiménez 65’), Mirón (Rivas 65’) i Pedrero

Reverte, Quiros, Cáliz (Nin 71’), Víctor, Montesinos, Robledo (Garcia 83’), Querol (Grygoriv 71’), Montalvo, Romero, Álvarez i Ximenez (El Idrissi 55’)

1-0 / Nieto (68’)

1-1 / Romero (72’)

Per al local Corellano (33’) i per als visitants Robledo (66’) i El Idrissi (87’)