Pedro Martín condueix la pilota

Empat a Llagostera d’un Nàstic que suma cinc jornades sense guanyar

Els grana no poden passar de l’empat (0-0) contra el Llagostera després d’un matx on gaudeixen de quatre ocasions clares per marcar. Les intervencions de Becerra i Marcos, claus

Martín suma un partit més sense veure porteria | Gimnàstic

El Nàstic no ha pogut passar de l’empat (0-0) en la visita al camp del Llagostera, partit corresponent a la jornada 20 del grup III de Segona B. Els tarragonins, immersos en la zona de descens, estaven obligats a endur-se els tres punts de l’Estadi Municipal gironí i no ho han aconseguit, tot i que ho han pogut fer amb una mica més de definició. El dia que la defensa no ha encaixat gol per segon gol aquesta campanya, és a la punta d’atac on no hi ha hagut definició quan han jugat els homes claus com Pedro Martín, Gerard Oliva o Jonathan Pereira.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Poques ocasions i menys futbol

Toni Seligrat, tècnic grana, sabia perfectament el partit que es trobaria al Municipal llagosterenc. Estava previst que es jugués a poc futbol, convertint-se en un duel de molta brega i poc joc per baix. La titularitat de Pedro Martín i Gerard Oliva amb Brugui i Ballesteros per les bandes era una declaració d’intencions per a un equip que ha vist com el domini del joc ha estat altern en els primers 45 minuts. No ha estat fins al minut 25 quan el matx s’ha animat i els porters han fet acte de presència. Oliva caçava una bola a la frontal i realitzava un magnífic xut dirigit a l’escaire que Marcos s’ha encarregat d’enviar a corner.

Les segones accions podrien haver resultat clau
Jugada d'imprecisió dins de l'àrea del Llagostera | Gimnàstic

La resposta local arribava per partida doble. Una errada de Bernabé a l’hora de rebutjar amb els punys ha provocat una rematada de cap a plaer que ha marxat per sobre de la buida porteria grana. Més encertat s’ha mostrat el porter andalús en el minut 38, desviant un xut de falta de Magallán des de la frontal. S’ha hagut d’esperar a la segona meitat per veure més activitat a les àrees, tot i que no gaire més en el centre del camp. Brugui s’internava a l’àrea per la banda esquerra i realitzava un xut creuat que Marcos desviava. Albarrán, des de la banda contrària i en el minut 62, realitzava una centrada que Oliva rematava de cap per enviar l’esfèric ben a prop del pal dret de la porteria local.

Bernabé i Marcos eviten els gols

Nahuel, suplent que saltava sobre la gespa en el minut 58, generava perill pel conjunt d’Oriol Alsina, trobant-se sempre amb l’actuació de Bernabé. Quan semblava que el matx s’encaminava a l’empat a zero, ambdós conjunts han tingut una ocasió de gol claríssima però no han encertat. Jonathan Pereira enviava fora de forma incomprensible una rematada final després d’un contraatac de lliga. Fregant el minut 90 era Kuku qui, de cap, gaudia de la millor ocasió local davant un Bernabé que ha evitat la derrota. Finalment, repartiment de punts.

Un punt que no satisfà tenint en compte que els grana acumulen només dos punts dels darrers quinze que s’han disputat, que ocupen places de descens a Tercera Divisió i que cal reaccionar com més aviat millor a la pèssima situació a la taula. Els tarragonins tenen poc marge per descansar i demà dijous començaran la preparació del duel al Nou Estadi davant el Barça B de diumenge a les 12.00 hores.

Brugui en acció
Brugui ha estat novament un dels millors jugadors del matx | Gimnàstic

Llagostera

Marcos, Aimar, Viale, Diego, Maynau, Garcia, Magallán (Kuku 82’), Cortés (Nahuel 58’), Noel, Èric (Crespo 70’) i Sascha

Gimnàstic

Bernabé, Albarrán, Goldar, Rodríguez, Domingo, Viti, Márquez (Pereira 68’), Brugui (Montero 91’), Ballesteros, Oliva i Pedro

Targetes grogues

Per als locals Maynau (35’), Sascha (65’) i Diego (79’) i per als visitants Rodríguez (88’) i Domingo (94’)