Dos jugadors de futbol en una acció d'un partit

El Nàstic visita la SD Logroñés amb un Agné a qui només li val la victòria

Els grana juguen dissabte contra la SD Logroñés buscant un triomf que permeti la continuïtat del tècnic Raül Agné. Si no es guanya, Agné seria destituït

El Nàstic de Tarragona juga dissabte a les 17.00 hores  al camp de la SD Logroñés, matx corresponent a la 10ª jornada  de lliga. Els grana estan obligats a sumar els tres punts si no volen veure com el tècnic Raül Agné  és destituït. La direcció esportiva afirmava que l’entrenador seria acomiadat si no guanyava els dos següents encontres i el duel a La Rioja dictarà sentència.

Idèntics punts, diferents sensaciones

Els tarragonins visiten una Sociedad Deportiva Logroñés que ocupa la dotzena plaça  amb 12 punts, idèntica puntuació dels grana. La diferència entre ambdós equips és que els de La Rioja no saben empatar i juguen un futbol molt arriscat mentre que els grana tenen els números més equilibrats del torneig.

El Logroñés ha guanyat quatre partits, n’ha perdut cinc i és el màxim golejador  i el més golejat  amb 16 i 17 gols, respectivament. Agné té clar que la SD Logroñés «és un equip que m’agrada molt, es nota que no tenen pressió» però no ignora la dificultat de sumar un triomf. Guanyar fora és l'assignatura pendent però el tècnic afirma que «tot és mental, cal aïllar-se de l’ambient de l’estadi, a tots els equips els hi costa de visitant, és una evidència».

Per aquest encontre, Agné no podrà comptar amb el lesionat Marc Trilles  i Àlex Quintanilla  viatja a Logroño però serà dubte fins a darrera hora. Alonso de Ena Wolf, acompanyat de Jesús Rodrigo i David Rubio, seran els àrbitres del matx.