El Nàstic celebrant un gol

El Nàstic guanya a Olot i tanca la pretemporada amb alegria

Els grana s’imposen al camp de l’Olot en el darrer amistós de pretemporada i ultimen els detalls per a l’estrena a la Primera RFEF

El Nàstic ha guanyat al camp de l’Olot (0-1)  amb un gol d’Aythami  i tanca la pretemporada amb un somriure. Els tarragonins han disputat el setè i darrer matx abans de debutar a la Primera RFEF i han aconseguit un nou triomf.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

La diana, en el segon temps

Els grana han afrontat l’habitual amistós estival buscant el triomf. Ja en el minut 3 avisava mitjançant Pol Prats, exolotí, amb una centrada que ha rematat Èdgar Hernández. Batalla, porter local, desviava el perill durant els primers 45 minuts evitant la diana visitant.

No seria fins al minut 66 quan una jugada d’estratègia es convertia en el gol grana. Llançament de cantonada de Bonilla que el veterà Aythami  rematava al fons de la xarxa. Era el 0 a 1, resultat que no es mouria per cap dels dos bàndols.

Amb aquest triomf, els tarragonins arribaran a la lliga diumenge vinent a les 19.30 hores  jugant contra l’Atlético Sanluqueño.