Sadik connectant el cop de cap que ha permès el 2 a 0

El Nàstic goleja la Pobla (5-1) en el partit d’entrenament a Salou

Els grana es mostren superiors i efectius en el primer temps amb un gol de Sadik, un de Djetei i dos d’Abeledo. En el segon temps, més equilibrat, ha marcat Prats. Cissé, autor del gol pobletà

El Nàstic, celebrant el gol de Sadik
El Nàstic, celebrant el gol de Sadik | Joan Alfons López

El Nàstic de Tarragona ha guanyat per 5 a 1 al CF Pobla de Mafumet en el partit d’entrenament disputat aquesta tarda al Complex Esportiu Futbol Salou, instal·lacions que han rebut la presència de prop d’un centenar de persones. El conjunt dirigit per Xavi Bartolo ha saltat al terreny de joc amb un equip format per Cheikh a la porteria, defensa per Bonilla, Figueras, Djetei i Albarran en defensa, mig del camp per Petcoff i Abeledo amb Ballesteros i Brugui per les bandes, Carreón a la mitja punta i Sadik com a davanter referència.

Superioritat sense peròs en el primer temps

El primer equip grana ha estat clarament superior en els primers 45 minuts. L’equip s’ha mostrat molt ben posicionat, realitzant pressions intenses i efectives i mostrant les primeres senyals d’identitat que Bartolo vol transmetre als seus jugadors. Les bones intencions tarragonines s’han transformat en el marcador en el minut 7. Un xut llunyà de Petcoff era desviat per Djetei, toc que ha despistat el porter pobletà Arnau Riera. S’ha hagut d’esperar al minut 19 per veure la segona diana. Una centrada des de la banda dreta en una jugada iniciada per Abeledo ha acabat amb Sadik posant el cap a la perfecció per anotar el 2 a 0.

Sadik connectant el cop de cap que ha permès el 2 a 0 | Joan Alfons López

La reacció pobletana ha arribat quasi immediatament. Una errada de Djetei ha permès Cissé anotar el 2 a 1 que Abeledo trencaria en el minut 28 després d’una centrada des de la banda esquerra que ha desviat de forma contundent Pol Domingo per fer el 3 a 1. Abeledo, segons abans del xiulet final en el primer temps, tornava a veure porteria (aquest cop de forma més directa) després d’una bona pressió nastiquera i una badada defensiva pobletana.

Equip nou en el segon temps

Xavi Bartolo ha apostat per un equip totalment nou en la segona meitat. Amb Bernabé sota pals, defensa per Cardona, Salva, Goldar i Valentín, mig del camp per Márquez i Prats, Giner i Lasso per les bandes i Lolo Plá i Cuenca com a jugadors més ofensius, el Nàstic no ha pogut mostrar la mateixa superioritat del primer període però ha estat capaç de mantenir-se seriós en defensa i no ha patit greus problemes per deixar la porteria com estava a excepció d’una acció de Sergio Montero que Bernabé ha aturat en dos temps i que podria haver suposat el 4 a 2. En el darrer minut, una internada per la banda dreta de l’atac del Nàstic de Lolo Plá ha acabat amb una passada enrere de Pol Prats per fer el 5 a 1 definitiu.

Arnau Riera no ha pogut evitar encaixar quatre gols en el primer temps
Arnau Riera no ha pogut evitar encaixar quatre gols en el primer temps | Joan Alfons López

El CF Pobla, que també ha donat entrada a la majoria de jugadors disponibles durant la pretemporada, no ha pogut extreure un resultat positiu però ha deixat bona impressió en el segon temps amb un equilibri més important que al primer temps, repetint una idea de futbol que s’ha instal·lat a l’organigrama del Nàstic. A Tarragona, la pròxima cita serà demà dijous a les 12.15 hores a la sala de premsa del Nou Estadi amb la presentació de Jonathan Pereira i Juan Rodríguez. A la Pobla, el pròxim encontre de pretemporada serà dissabte a les 19.00 hores al camp del Valls.