Un jugador del Nàstic controlant la pilota

El Nàstic punxa contra el Prat i s’ha de conformar amb un punt

Els grana no poden passar de l’empat contra un bon Prat que ha incomodat l’equip de Tarragona durant els 90 minuts. Bonilla, de penal, manté la ratxa sense perdre

El Nàstic de Tarragona s’ha hagut de conformar amb un punt després d’empatar contra el Prat (1-1), cuer atípic d’una lliga on ocupa la darrera posició tot i ser l’equip menys golejat. Els de la Budallera no han pogut sumar la quarta victòria seguida després dels dos darrers triomfs com a visitant i es presentaran dissabte vinent al camp de l’Andorra amb 27 punts.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

El cuer trampa compleix amb les sospites

Avisava Toni Seligrat, tècnic del Nàstic, del perill d’un Prat que era el cuer de la lliga però que presentava números defensius de campió. S’enfrontaven el màxim golejador contra l’equip menys golejat i el 0 a 0 sobrevolava el Nou Estadi de forma sospitosa si els grana no tenien el dia d’encert davant el porter rival. I el transcurs dels primers 45 minuts ha confirmat aquest panorama. El Prat ha plantat cara al líder i aquest no s’ha notat còmode sobre la gespa en cap moment.

Les defenses s’imposaven als atacs i les oportunitats de veure inaugurat el marcador s’han comptat amb els dits d’una mà. Una centrada que no ha punxat Brugué per centímetres en el minut 23 i un xut arriscat de Montero des del centre del camp intentant sorprendre Suárez han estat les jugades més destacades de la primera meitat. S’ha hagut d’esperar al segon temps per veure activitat en les àrees d’uns porters que, en aquesta ocasió, sí que han actuat.

El gol de l’ex no podia faltar

El Prat s’ha presentat al Nou Estadi amb força presència de jugadors formats en el futbol base del Nàstic en alguna de les seves etapes. Víctor Bertomeu, Roger Figueras o Sergio Montero han estat els principals exemples. Precisament el darrer ha deixat senyals de la seva qualitat quan ha avançat el seu equip. Una centrada des de la banda dreta era rematada de cap per un Montero que s’ha avançat al marcatge d’Albarrán per superar Suárez i fer el 0 a 1 en el minut 55.

Poc abans, els tarragonins han reclamat una targeta vermella  en una contundent entrada per darrere de Putxi a Brugué quan la pilota es trobava a distància. El col·legiat només ho ha castigat amb groga. L’empipament amb l’àrbitre ha quedat relativament en l’oblit quan ha assenyalat penal a favor dels de Toni Seligrat per mans dins de l’àrea. Bonilla, en el minut 65, no desaprofitava l'oportunitat i empatava des dels onze metres.

Joel Lasso gaudia de l’ocasió més clara del segon temps en el minut 77 però el seu xut era rebutjat amb les cames per Craviotto. Des d’aleshores i fins al final, cap ocasió extremadament important per a dos equips que es troben a la màxima distància possible de la lliga però que sobre la gespa del Nou Estadi  no han estat tan diferents. Dissabte vinent a les 18.00 hores, la pròxima cita visitant el camp de l’Andorra, actualment segon classificat a l’espera del matx dels tricolors contra el Barça B d’aquesta tarda.

Suárez, Albarrán, Domingo, Quintanilla, Bonilla, Tienza, Fullana (Carbia 79’), Bonilla (Amang 85’), Brugué, Pedro (Ballesteros 58’) i Oliva (Lasso 58’)

Prat

Craviotto, Diego, Figueras, Héctor (Martos 37’), Neeskens, Putxi, Adri Díaz, Guzmán, Montero (Padilla 86’), Eric (David 72’) i Bertomeu

0-1 / Montero (55’)

Per als locals Oriol (53’) i Ballesteros (85’) i per als visitants Putxi (51’), Eric (52’) i Figueras (91’)

Francisco José Ortega, acompanyat dels assistents José María Ibáñez i Antonio Javier Rodríguez

Matx corresponent a la jornada 15 del subgrup català del grup III de Segona Divisió B disputat a porta tancada al Nou Estadi de Tarragona