Persones barallant-se en un camp de futbol

La policia investiga la batalla entre seguidors del Nàstic i del Racing de Ferrol

El duel de semifinals del playoff d’ascens a Segona va viure una esbatussada entre seguidors d’ambdós equips. Els cossos de seguretat van intervenir a l’interior de l’estadi

La Policia ha obert una investigació per la baralla entre seguidors del Nàstic i Racing de Ferrol  que es va produir en el partit de diumenge a Balaídos. Segons La Voz de Galicia, la Policia Nacional de Vigo  ha decidit obrir una investigació per possibles actes de violència dins d’un camp de futbol. Ambdues aficions no van protagonitzar cap incident durant els 90 minuts de partit però després del xiulet final es van viure imatges lamentables.

La taca de l’eliminatòria

L’espectacle futbolístic ofert pel Racing de Ferrol i pel Nàstic ha quedat tacat per la lamentable actuació d’un grup reduït de seguidors. Els tarragonins van desplaçar uns 600 aficionats  des de terres catalanes mentre que els ferrolans van arribar a plantar unes 3000 veus  a la graderia. Un goig visual durant els 90 minuts que es va amargar amb el xiulet final.

Les massives aficions, que estaven separades a les graderies però que coincidien pels budells de l’estadi  de Balaídos, van barallar-se. Un grup reduït de tarragonins i ferrolans van repartir puntades de peu  i cops de puny  fins que les forces de seguretat van intervenir separant-los. Ara, la Policia Nacional obre una investigació per aclarir els fets que, parcialment, es poden veure gràcies a la gravació de l’usuari Mafaldo a Twitter.

Cal recordar que Balaídos serà novament l'escenari del partit del Nàstic en la final  de la promoció d'ascens a Segona Divisió. Serà dissabte a les 21.00 hores davant el Villarreal B, entitat que no desplaçarà tanta afició com el Racing de Ferrol. Caldrà veure si la Federació pren mesures especials i opta per reforçar les mesures de seguretat o separar internament a ambdues aficions tenint en compte la disponibilitat d'espai a l'estadi.