El Nàstic Genuine, sobre la gespa del Complex Esportiu Futbol Salou

El Nàstic i el Reus Genuine, una victòria i dues derrotes en la primera fase de la competició

Ambdós conjunts van sumar un triomf i van perdre dos encontres en la primera trobada de la temporada 2019-2020. L’experiència, com és habitual, supera qualsevol resultat

La primera fase de LaLiga Genuine 2019-2020 s’ha tancat amb una victòria i dues derrotes per als dos representants del Camp de Tarragona que formen part de la competició. El Nàstic Genuine i el Reus Genuine van gaudir novament d’una gran experiència que no pot fer ombra a qualsevol mena de resultat, àmbit totalment secundari en un torneig on compartir s’imposa al fet de competir. La cita, que ha aplegat els 36 equips participants de la competició, ha servit també per a què el conjunt roig-i-negre hagi realitzat el primer partit amb l’escut de la Fundació Futbol Base Reus a les samarretes ganxetes.

Numèricament, el Nàstic Genuine dirigit per Rafel Magrinyà va caure en el primer partit per 0 a 2 davant el Villarreal, va guanyar el segon davant l’Sporting de Gijón (1-2)  i va perdre el darrer davant el Betis (1-2). Pel que fa als del Baix Camp, l’equip dirigit per David Sangrà va guanyar l’Athletic Club (4-0) en el duel inaugural i va perdre davant el Tenerife (2-0) i l’Oviedo (3-0) en els altres dos encontres. Aquesta ha estat la primera cita de LaLiga Genuine 2019-2020, quedant la segona aparcada fins al 2020. Es desenvoluparà a Sevilla amb dues seus i dues dates. El Sevilla FC serà l’amfitrió el 31 de gener i l’1 i 2 de febrer mentre que el Real Betis rebrà l’altra part del torneig el 28 i 29 de febrer i l’1 de març, acollint cada cita divuit equips.

El Reus Genuine, en acció davant l'Athletic Club
El Reus Genuine, en acció davant l'Athletic Club | Xavi Guix / Fundació Futbol Base Reus