Onze d'un equip de futbol

Nàstic i Sabadell, duel català per entrar al playoff d’ascens

Els tarragonins visiten un rival directe com el Sabadell buscant la tercera victòria de la temporada lluny de casa. No guanyar serà allunyar-se de l’objectiu

El Nàstic de Tarragona jugarà aquest diumenge  a les 19.00 hores  al camp del Sabadell  el primer partit dels cinc que queden. Els homes dirigits per Raül Agné, que lluny del Nou Estadi Costa Daurada suen sang per guanyar, neccesiten el triomf per no despenjar-se del playoff. Els grana són vuitens amb 49 punts, a un de la zona de promoció d’ascens que marca l’Alcoyano amb 50.

Cap punxada més

Falten cinc encontres per acabar la lliga i el marge d’error cada cop és més petit, sobretot tenint en compte que els grana només han guanyat un dels darrers set duels. A més, el calendari farà que el Nàstic jugui tres partits com a visitant i a estadis de rivals directes. Aquest fet i el baix rendiment dels d’Agné fora fan que l’equip estigui forçat a aconseguir allò que més li costa: guanyar de visitant.

La primera aturada és un Sabadell que viu una tònica recent bastant diferent. L’equip que entrena Pedro Munitis ha aconseguit 12 dels darrers 15 punts, però recentment ja ha perdut a casa contra el Castellón  i el Castilla. El Nàstic vol aturar els peus als arlequinats i posar en dubte el rendiment com a local d’un Sabadell que ha remuntat després del pèssim inici de lliga.

El partit serà dirigit per l’àrbitre Mateo Busquets, acompanyat a les bandes per José Luis Martínez i Nicolás Gutiérrez.