Una acció d'un jugador del Nàstic en un partit

El Nàstic remunta davant l’Alcoyano i fa del Nou Estadi un fortí

Els grana sumen la tercera victòria seguida a casa després de capgirar el marcador davant l’Alcoyano. L’equip suma ja deu punts a la classificació

El Nàstic ha guanyat per 2 a 1 a l’Alcoyano, aconseguint el tercer triomf seguit com a local per arribar a la desena de punts a la taula. Els homes dirigits per Raül Agné no volien encaixar la segona derrota i ho han aconseguit davant un rival dur que ha fet suar els tarragonins. La victòria confirma la fortalesa a la Budallera i la comunió entre el públic i un equip que està quallant un bon inici  de campanya.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

De més a menys

Els de Raül Agné saltaven a la gespa del Nou Estadi amb ganes d’arreglar l’ensopegada al camp del Castilla. El domini local  de la recta inicial de l’encontre era contundent però sense generar cap ocasió clara de perill. Els valencians aguantaven sense patir fins que Robert, en el minut 25, gaudia de l’arribada més perillosa.

Una pentinada de Carbia  i una assistència d’Èdgar  es convertien en un xut precís que no acabava al fons de la xarxa per la intervenció de José Juan. El Nàstic perdia força i l’encontre s’equilibrava amb un Alcoyano valent que trobava premi en el minut 43. Llançament ràpid de José Juan, Mourad  guanya l’esquena al seu defensor i definia amb potència davant Manu.

Més dramàtics haurien estat els quinze minuts de descans si no fos perquè Manu, en una brillant intervenció, evitava el 0 a 2 en el descompte. Els grana havien de millorar en els segons 45 minuts o acabarien clavant el genoll a terra davant un bon rival. Les intencions han estat presents però l’execució no ha estat l’adient.

Simón empatava i Èdgar remuntava

Pedro i Jannick saltaven sobre la gespa en el lloc de Carbia i Bonilla però l’efecte no arribava. L’Alcoyano, segur en defensa, aconseguia allargar els minuts davant un Nàstic incapaç de generar excessiu perill. No ha estat fins al minut 73 quan una centrada del suplent Nil  era rematada per Èdgar Hernández.

José Juan evitava el gol però l’esfèric arribava al cap de Robert Simón qui, sobre la línia, empatava. L’encontre es reiniciava, els d’Agné volien aprofitar l’empenta de l’empat però els visitants ho aconseguien frenar. S’ha hagut d’esperar al minut 83 per a què una centrada llarga de Pedro  arribés al cap d’Èdgar  en el segon pal per desfermar l’alegria a les graderies.

El Nàstic aconseguia remuntar un partit difícil i disputat, fent la feina més difícil quan menys marge quedava. El triomf no es podia escapar i la defensa tarragonina mantenia a ratlla els valencians i deixava els tres punts a casa. Amb aquest triomf, els grana arriben als 10 punts  i se situen, provisionalment, a la segona posició.

La pròxima cita dels nastiquers serà diumenge  vinent a les 17.00 hores  visitant el camp del FC Andorra.

Manu, Domingo, Quintanilla, Aythami, Oriol, Ribelles (Nil 72’), Del Campo, Bonilla (Jannick 54’), Robert, Carbia (Pedro 54’) i Èdgar (Pablo 89’)

Alcoyano

José Juan, Primi (Raúl 73’), Blanco, Miranda, Andy (Abad 73’), Mourad, Vega (Garcia 65’), Lillo, Sánchez (Juanan 65’), Imanol (Juli 81’) i López

0-1 / Mourad (43’)

1-1 / Robert (73’)

2-1 / Èdgar (83’)

Per al local Quintanilla (87’) i per als visitants Lillo (17’), Miranda (27’), López (67’) i Raúl (92’)