Oriol tapant una centrada d'un jugador del Barça

El Nàstic aguanta 85 minuts però surt golejat contra el Barça

Els grana perden amb contundència a l’Estadi Johan Cruyff després d’un matx que han jugat amb un home menys durant més de 50 minuts. Tres gols locals, en la recta final

El Nàstic ha perdut contra el FC Barcelona  per 4 a 0 en el primer amistós de pretemporada. Els grana, que s’han estrenat a l’Estadi Johan Cruyff, han sortit golejats després d’un duel que ha quedat marcat per l’expulsió d’Àlex Quintanilla. Fins aleshores, l’empat inicial es mantenia en el marcador contra un primer equip amb jugadors habituals a les ordres de Ronald Koeman.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Quintanilla al carrer

Els tarragonins encetaven els amistosos de pretemporada contra un Barça que ha saltat amb homes com Piqué, Umtiti, Roberto, Dest o Pjanic  a la gespa. El domini local no s’acabava de traduir en claríssimes ocasions de gol gràcies al bon sistema nastiquer i quan aquestes arribaven, Manu Garcia les rebutjava.

Ha estat en el minut 38 quan Quintanilla  era expulsat per una falta sobre Riqui Puig  després d’una mala sortida de pilota. No seria fins al segon temps, quan el Barça ja jugava íntegrament amb homes del B, quan es trencaria el 0 a 0. Un potent xut de Rey Manaj superava Gonzi, titular en la represa, en el minut 60.

⚽️🎥 HIGHLIGHTS | Barça 4-0 Nàstic (FIRST MATCH OF PRE SEASON!)

Golejada exagerada

Prèviament els grana havien generat quelcom de perill sobre la porteria blaugrana amb un xut de Pablo Fernández i un altre de Joan Oriol. Els homes de Raül Agné, tot i la inferioritat, han buscat l’empat però l’únic que han trobat és una golejada exagerada.

Collado engaltava un xut des de la frontal en el minut 85 i feia el 2 a 0. L’equip tarragoní es desfeia després amb un contraatac que culminava Manaj en el minut 86 i un nou gol de Manaj des del punt de penal fregant el temps de descompte.

D’aquesta manera es conclou el primer partit de pretemporada d’un Nàstic que ha demostrat maneres en defensa durant els primers 45 minuts contra jugadors habituals del primer equip del Barça.