Fran Carbia celebrant el gol.

El Nàstic guanya el Barça B amb un gol de Fran Carbia i suma el primer triomf

Els grana s’imposen per la mínima al filial del FC Barcelona amb un gol de Fran Carbia en la recta final del matx. Primer triomf a la Primera RFEF Footters

El Nàstic ja ha estrenat el caseller de victòries a la Primera RFEF Footters després d’imposar-se al Barça B (1-0). Els tarragonins, que tornaven al Nou Estadi en un partit de lliga amb la presència de més de 4.300 espectadors, han celebrat els primers tres punts.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Els primers 45 minuts no han deixat gols però sí bones sensacions i intencions a la part grana. El visitant Jutglà era qui estrenava les sensacions de perill blaugrana però Manu Garcia enviava a córner. Seria Robert Simón qui marcaria el principal perill del primer temps.

Sobretot en el minut 38, quan culminava un contraatac vertical dels grana amb un xut que Peña desviava a córner amb la punta dels dits. En el llançament de cantonada posterior, Aythami generava perill amb un cop de cap que agafava Peña.

Jugada del partit entre Nàstic i FC Barcelona B.
Els blaugrana no han pogut superar els grana. | Laia Solanellas

Carbia la lluita, Carbia la guanya

En el segon temps s’ha augmentat la intensitat en ambdós bàndols. El Barça B començava generant perill sobre la porteria de Manu Garcia i Simón responia amb un xut a la fusta des de la línia de fons en el minut 56.

No ha estat fins al minut 79 quan el Nou Estadi ha tornat a celebrar un gol com se celebràven abans de la Covid-19. Una pilota llarga lluitada per Carbia ha acabat amb la punta de la bota del tarragoní desviant l’esfèric per marcar. Els més de 4.300 espectadors gaudien amb una diana que apropava el primer triomf de la campanya.

Uns tres punts que, no exempts de patiment, s’han quedat a Tarragona per posar la primera pedra d’un bon inici de temporada. Amb aquest primer triomf, els grana acumulen quatre punts a la taula i buscaran tres més dissabte vinent. Serà a les 19.00 hores i novament al Nou Estadi rebent el Betis Deportivo.

Gimnàstic

Manu, Domingo, Aythami, Quintanilla, Oriol, Ribelles (Bonilla 66’), Del Campo, Robert, Fullana, Pablo (Carbia 70’) i Pedro (Èdgar 83’)

Barça B

Peña, Guillem, Mármol, Nico (Polo 83’), De Vega (Jandro 77’), Mortimer (Rodado 62’), Matheus (Abde 62’), Aranda, Mingo (Sanz 83’), Jutglà i Solà

1-0 / Carbia (79’)

Targetes grogues

Per als locals Oriol (5’), Agné (65’) i Quintanilla (90’) i per als visitants Solà (13’), Mingo (48’) i De Vega (68’)