L'afició del Nàstic festejant un gol

El Nàstic guanya per 2 a 0 al Betis Deportivo i dorm líder de la Primera RFEF

Els grana guanyen amb gols d’Èdgar Hernández i Javi Bonilla i confirmen el bon inici de lliga sumant set dels primers nou punts en joc

El Nàstic ha sumat la segona victòria consecutiva després d’imposar-se per 2 a 0  al Betis Deportivo  al Nou Estadi. Aquest triomf, que dona tres punts més als grana, deixa l’equip dirigit per Raül Agné  en la primera posició  després de tres partits. A més, els tarragonins han tornat a deixar la porteria a zero  i confirmen un bon inici de campionat.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Un Betis dominador

Un resultat final que podia intuir-se analitzant els primers minuts d’encontre. El Betis, tímid, es veia superat per un Nàstic intens en la primera línia de pressió i que era capaç de forçar la primera targeta groga visitant en el minut 5. Els grana manaven però el filial verd-i-blanc començaria a generar perill.

Ha estat en el minut 9 quan una passada defectuosa de Ribelles  ha acabat amb Raúl García xutant al lateral de la xarxa de Manu. Era el primer avís sevillà per a un equip que es faria amo de la pilota mentre desgastava els homes de Raül Agné. El Nàstic es veia inoperant en atac tot i jugar amb Pedro  i Pablo  en punta.

Una acció d'un jugador del Nàstic en un partit
Del Campo superant un rival | Laia Solanellas

No ha estat fins al segon temps quan les ocasions clares s’han succeït. El porter grana Manu Garcia  evitava el 0 a 1 en el minut 53 amb una gran intervenció després d’una rematada de Raúl Garcia. L’equip no funcionava i Agné decidia renovar per complet la davantera amb Fran Carbia  i Èdgar Hernández.

El partit, decidit des de la banqueta

Només tres minuts ha tardat el segon a estrenar-se com a golejador del Nàstic. Recuperació excel·lent de Robert Simón  a la banda dreta, centrada al primer pal per a la punta de la bota de l’ex del Sabadell. Els tarragonins s’avançaven i feien pagar cara la falta d’efectivitat visitant.

El duel patia un cop de timó i el Nàstic es treia la por de sobre. El Betis començava a tenir pressa i els grana han sentenciat en el minut 78. Centrada d’Èdgar des de la dreta i Bonilla, arribant sol des del centre del camp, rebentava la pilota contra el travesser per marcar el 2 a 0 definitiu.

Amb aquest triomf, el Nàstic se situa provisionalment en la primera posició de la lliga amb set punts  de nou possibles. Diumenge  vinent a les 12.00 hores, visita a un Real Madrid Castilla  que aquesta jornada ha perdut per 3 a 0 al camp de l’UCAM.

Manu, Pol D, Aythami, Quintanilla, Oriol, Ribelles (Jannick 46’), Del Campo (Bonilla 69’), Robert (Ballesteros 87’), Fullana, Pedro (Èdgar 56’) i Pablo (Carbia 56’)

Betis Deportivo

Rebollo, Calderón (Baro 68’), De Quell, Simón, Marchena (Morillo 68’), Baena (Ortiz 75’), Raúl García (Mohamed 68’), Fekir, Tavares (Kwasi 81’), Alonso i Delgado.

1-0 / Èdgar (59’)

2-0 / Bonilla (78’)

Per als locals Ribelles (41’), Fullana (62’), Del Campo (64’) i Aythami (74’) i per als visitants Simón (4’) i De Quell (76’)