Dos jugadors de futbol en un partit

El Nàstic perd contra el Linares als penals i queda fora de la Copa del Rei

Els grana perden en la tanda de penals després d’empatar (0-0) en els 90 minuts reglamentaris i els 30 de la pròrroga

El Nàstic segueix de capa caiguda després de ser eliminat a la Copa  davant el Linares  en un duel que s’ha decidit en els penals. Els grana no han pogut trencar el 0 a 0 i han clavat el genoll a terra en la mort sobtada des dels onze metres. Amb aquesta derrota, els de Raül Agné segueixen en plena mala dinàmica de resultats.

Poques ocasions i menys encert

Els tarragonins buscaven una classificació que els permetés arribar a rondes superiors  i es pogués creuar un equip interessant de categoria superior. Malauradament el Nàstic cau a la primera ronda després d’un duel on ambdós conjunts han fallat en les zones ofensives. Es trencava més el partit quan Robert Simón  es lesionava en el minut 31.

També es lesionava Pedro Martín  poc després de saltar a la gespa i deixava al seu equip amb un home menys de forma virtual. Gonzi evitava la derrota al final de la segona part quan desviava un llançament de penal provocat per Joan Oriol  en el minut 78. A la pròrroga, el matx s’ha tornat a equilibrar però les aturades dels porters s’imposaven als atacs dels davanters.

Sense moviment al marcador després de 120 minuts, els penals han dictat sentència. Després de 10 llançaments i empat a l’electrònic, el local Sanchidrián  anotava i Ribelles  enviava l’esfèric al travesser. El Nàstic queda fora de la Copa del Rei i ja només pensa en el duel a Cornellà diumenge a les 19.00 hores.

Linares

Razak, Perejón, Guerrero, Josema, Luna, Rodri, Migue Marín, Castillo, Carracedo, Etxaniz i Carnicer

Gonzi, Domingo, Aythami, Trilles, Nil, Ribelles, Del Campo, Bonilla, Robert, Carbia i Èdgar

6-5 Ribelles (falla)

Per als locals Guerrero (25’) i per als visitants Èdgar (60’), Oriol (70’) i Trilles (109’)