Tres jugadors de futbol en un partit

El Nàstic rep el Cornellà per seguir a la cua de la promoció d’ascens

Els grana, que acumulen quatre jornades sense perdre, volen el triomf davant el Cornellà per no despenjar-se a més d’un partit del playoff

El Nàstic rebrà diumenge  a les 17.00 hores  el Cornellà  buscant el quart triomf en cinc jornades per seguir enganxat al tren del playoff d’ascens. Els grana, que actualment es troben a tres punts de la cinquena plaça, necessiten mantenir el bon nivell com a locals si no volen fer un pas enrere. El rival serà un Cornellà que ha guanyat nou dels darrers dotze punts  en joc, trobant-se en un dels millors moments de la temporada.

Un Cornellà bipolar

Els homes dirigits per Raül Agné  buscaran mantenir el nivell mostrat el darrer mes de competició on ha sumat deu dels dotze punts en joc. Davant hi haurà un rival d’unes estadístiques molt semblants a les de l’Algeciras, darrer visitant al Nou Estadi. Els barcelonins són onzens  amb 32 punts  i tota la fortalesa que tenen com a locals la perden lluny de casa.

Raúl Casany, tècnic del Cornellà, ha vist com el seu equip ha estat incapaç de puntuar com a forà des del 13 de novembre. Aleshores van imposar-se al camp del Betis Deportivo i han perdut els cinc desplaçaments afrontats. El còmput global és únicament sis punts sumats fora de casa de 33 possibles.

Agné seguirà patint l’absència del lesionat Èdgar Hernández però recupera Javi Bonilla. L’àrbitre José Antonio Sánchez serà l’encarregat de dirigir el matx acompanyat de Javier Antolín i Alberto almerana.