Futbolista controlant la pilota

El Nàstic incorpora el migcampista Ander Gorostidi

Els grana tanquen la incorporació del migcampista basc de 26 anys, convertint-se així en la sisena cara nova de l’estiu

El Nàstic de Tarragona ha anunciat la incorporació d’Ander Gorostidi, migcampista basc de 26 anys. Procedent de l’Alcorcón, el nou futbolista grana s’incorporarà a la disciplina del tècnic Raül Agné aquesta tarda. Es tracta de la sisena incorporació de l’estiu.

Polivalència en el centre del camp

Ander Gorostidi García, futbolísticament conegut com a Ander Gorostidi, aterra a Tarragona comprometent-se amb el Nàstic per a dues temporades. Es tracta d’un migcampista basc format al futbol base de la Real Sociedad  que arriba procedent de l’Alcorcón a Segona. Té 26 anys i acumula una experiència superior als 100 partits  a la categoria de bronze  del futbol estatal.

Segons el club, Gorostidi es tracta d’un «futbolista tècnic i creatiu, que sumarà qualitat i rigor tàctic a la línia de mitjos». Destaca per la seva polivalència  i per tenir una bona «col·locació defensiva» i «en l’habilitat per generar joc». El basc és el sisè fitxatge de l’estiu que, sumant les quatre renovacions, fan que la direcció esportiva hagi tancat deu operacions en el primer equip.

Gorostidi s’incorporarà a la disciplina del primer equip aquesta tarda a partir de les 18.30 hores a les instal·lacions de la Budallera.