Responsables d'un equip de futbol

Iñaki Alonso, tècnic grana: «És un plus portar el Nàstic al futbol professional»

El nou tècnic grana ofereix les primeres paraules després de dirigir la primera sessió d’entrenaments amb els seus nous jugadors

Iñaki Alonso  ja exerceix com a nou entrenador del Nàstic després de dirigir aquest matí la primera sessió  d’entrenaments com a responsable de la banqueta. El de Durango s’ha mostrat il·lusionat  a l’hora de fer-se càrrec de l’equip i buscarà diumenge contra la SD Logroñés el primer triomf. Alonso arriba afirmant que el Nàstic «té molt bons futbolistes» que han de convertir el grup en un «equipàs».

Ell va buscar el Nàstic en altres ocasions

El més habitual en el món del futbol quan es presenta un nou entrenador és que aquest afirmi que està il·lusionat i agraït per què l’hagin trucat a la porta. Iñaki Alonso no escapa d’aquest tòpic però l’ha estripat a l’hora d’afirmar que el Nàstic era un club on ell ha volgut aterrar amb anterioritat. El tècnic ha explicat que «algunes vegades he volgut venir jo a aquest projecte, m’il·lusiona i és un plus  portar un club com el Nàstic al futbol professional».

Entrenador de futbol rodejat dels seus home de confiança
Iñaki Alonso amb Dani Vidal a l'esquerre i Fernando Alonso a la dreta | Gimnàstic

El tècnic ha estat el protagonista de la compareixença de premsa d’aquest migdia, just després de dirigir la primera sessió d’entrenaments. El Nàstic «és una gran oportunitat, em fa molta il·lusió ascendir de nou a un equip al futbol professional i vull tornar-hi», ha assegurat Alonso. A l’hora d’apostar per joves  o per veterans  en moments complicats, Alonso assegura que «el DNI és igual, he treballat amb filials i han jugat joves que ara estan a Primera».

Alonso es fa càrrec de la banqueta i mantindrà l’estructura del cos tècnic establerta fins ara. Dani Vidal  seguirà sent el segon entrenador, Joan Torné  es mantindrà com a preparador físic i Manolo Oliva  repetirà com a preparador de porters. A l’organigrama s’incorpora Fernando Alonso, exdirector esportiu del Numancia, ara com a analista tècnic.