Fran Carbia celebrant el gol.

El Nàstic guanya amb solvència el Linares i suma la cinquena victòria seguida a casa

Els grana s’imposen amb relativa comoditat al Linares després de tres gols marcats en el segon temps i segueixen sumant de tres en tres com a locals

El Nàstic segueix abonat al guió d’aquest inici de temporada i ha tornat a guanyar al Nou Estadi. En aquesta ocasió, la cinquena consecutiva, la víctima ha estat un Linares (3-1)  que no ha clavat el genoll a terra fins al segon temps. Com és habitual, els tarragonins han hagut d’esperar al segon temps per veure les dianes d’un nou triomf a casa.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Equilibri trencat en el segon temps

Nàstic i Linares demostraven en els primers 45 minuts que les diferències a la classificació són enganyoses. Els andalusos han mantingut bona part de la possessió  i han generat perill en diferents ocasions. Hugo Díaz avisava en el minut 19 però el xut sortia desviat mentre que els grana només responien amb xuts tous.

L’inici del segon temps ha estat molt semblant. Díaz  fregava el 0 a 1 amb un xut dins de l’àrea que Manu Garcia desviava amb les cames. Els visitants perdonaven i el Nàstic no ho ha fet quan ha tingut una arribada contundent.

Estratègia i desfeta visitant

Corner regalat pel Linares en el minut 64 i la centrada de Bonilla  era rematada al segon pal per Quintanilla  per anotar el primer gol. Els de Raül Agné s’avançaven i feien bona la dinàmica d’aquesta campanya: marcar en el segon temps per deixar els punts a casa. La desfeta andalusa es confirmaria pocs minuts després amb dues dianes que deixarien el triomf sentenciat.

Nou corner en el minut 73 que Pablo Fernández enviava al fons de la xarxa amb un cop de cap dins de l’àrea petita. Un minut després, la confirmació de la derrota visitant. Centrada des de la banda esquerra que Fran Carbia, sol dins de l’àrea, enviava de cap al fons de la xarxa.

Amb el 3 a 0, el matx ha patit d’un plàcid final a excepció de la diana de l'honor marcada per Copete al final. El Nàstic d’Agné suma novament tres punts que el deixen amb 17 a la classificació, ocupant la tercera plaça. Diumenge  vinent a les 17.00 hores, els grana visiten el Sevilla Atlético, cuer de la lliga.