Una acció d'un partit de futbol

El Nàstic perd per la mínima al camp del Castilla

Els grana cauen amb dos gols del local Aranda en un matx igualat on Bonilla ha marcat un polèmic i molt protestat gol olímpic

El Nàstic ha consumat aquest migdia la primeraderrota de la temporada després de caure per 2a1 al camp del RealMadridCastilla. Els tarragonins han buscat mantenir el bon inici de campanya però no ho han aconseguit després d’un matx equilibrat que ha trencat un nom: Aranda. El davanter local ha estat l’autor dels dos gols madridistes i ha decidit el matx.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Un Nàstic convincent per començar

Els grana saltaven a la gespa mostrant serenitat i confiança en el seu joc. El Castilla no generava perill i eren els tarragonins els semblaven proposar el joc i el futbol de toc. Ni els locals ni els visitants generaven malestar en el porter rival exceptuant alguna centrada aïllada del madridista Santos.

Els d’Agné jugaven i pressionaven i creaven el primer gran ensurt del matx. Sortida de pilota defectuosa del Castilla, pressió de Carbia i quasi arriba el 0 a 1 en el minut 31. Malauradament ha estat el filial qui ha vist porteria en primera instància.

Primera blanca clara, cap a dins

Centrada de Santos des de la banda dreta i rematada de cap d’Aranda que no ha pogut aturar ManuGarcia. Arribava el primer gol del matx i el primer encaixat dels tarragonins a la lliga. La diana ha generat confiança en els locals i s’ha hagut d’esperar al segon temps per veure una reacció nastiquera.

I la reacció ha arribat en una jugada extremadament polèmica. Minut 50, centrada de cantonada que realitzava un Bonilla que ha entrat al descans i gol olímpic fantasma. Els locals han reclamat que la pilota no havia entrat però l’àrbitre assistent no ha dubtat.

L’alegria dura poc

Era l’empat, alegria que duraria només vuit minuts quan el Castilla ha aconseguit el 2 a 1 en un contraatac. Aranda, sol a la frontal, ha rebut una centrada des de la banda esquerra que no ha desaprofitat. Doblet d’un Aranda que liderava l’atac dels de Raúl González.

L’entrada a la gespa d’homes com Pedro, Èdgar o Pol Ballesteros no han tingut l’efecte desitjat. Ballesteros, amb una rematada de cap, obligava a actuar a López però aquest rebutjava el perill. La insistència grana generaria neguit però no el desitjat empat.

Amb aquesta derrota, els d’Agné pateixen la primera ensopegada de la temporada i es queden amb set punts. La pròxima jornada tornarà el futbol a Tarragona on es rebrà l’Alcoyano divendres a les 19.00 hores al Nou Estadi.

FITXATÈCNICA

RealMadridCastilla

López, Santos, Gila, Ramón, Marvin, Dotor, Latasa (Gudjohnsen 31’), Peter, Morante, Retuerta (Carrillo 69’) i Aranda (Theo 86’)

Manu, Domingo (Pol 67’), Quintanilla, Aythami, Oriol (Nil 81’), Jannick (Bonilla 46’), Del Campo, Fullana, Robert, Carbia (Pedro 67’) i Pablo Fernández (Èdgar 58’)

1-0 / Aranda (37’)

1-1 / Bonilla (50’)

2-1 / Aranda (58’)

Targetesgrogues

Per als locals Dotor (50’), Ramón (62’), Santos (81’), Marvin (83’) i per als visitants Jannick (29’), Robert (68’)