Jugadors de futbol durant un partit

Un inofensiu Nàstic surt escaldat del camp de l’Osasuna Promesas

Els grana perden el segon partit consecutiu, aquest cop contra el filial de l’Osasuna. L’equip no gaudeix de cap ocasió clara per marcar

El Nàstic ha perdut al camp de l’Osasuna Promesas  (3-0) i encaixa la segona derrota consecutiva. Els grana han estat inferiors al seu rival i el filial navarrès ha castigat la inoperància ofensiva tarragonina  en la recta final del partit. Els homes dirigits per Raül Agné han deixat escapar la possibilitat de situar-se a dos punts del líder.

Cap xut entre els tres pals

Quan un equip és incapaç de xutar a la porteria, és extremadament difícil que pugui endur-se un triomf. Això li ha passat avui a un Nàstic que no ha posat a prova en cap moment els guants del porter local Valencia. Navarresos i tarragonins arribaven al duel amb la mateixa aspiració de guanyar per posar-se a dos punts del líder però només els primers ho han aconseguit i de forma merescuda.

Eneko  avançava Osasuna en el minut 35 després d’aprofitar una centrada de Yoldi per la banda esquerra. Els locals, dirigits per l’exgrana Santi Castillejo, colpejaven primer i es preparaven per a una reacció tarragonina que mai ha arribat. Ni els moviments a la banqueta dels segons 45 minuts per part de Raül Agné han servit de res.

Amb els grana arriscant més i just després de protestar unes mans d’un defensa local dins de l’àrea, ha arribat la sentència. Una pèrdua de Tirlea  ha acabat amb el 2 a 0 de Jonathan en el minut 84. El mateix Jonathan  repetiria en el minut 88 rematant de cap una centrada des de la banda dreta per situar un dolorós 3 a 0.

Falta de contundència en defensa i cap ocasió de gol a la porteria contrària és una barreja pèssima per a un Nàstic que es lamenta. Lamenta haver deixat escapar un tren per situar-se a la zona més alta. Diumenge  vinent a les 19.00 hores  i sense Quintanilla  per sanció, visita Tarragona el Barça Atlètic.

Osasuna Promesas

Valencia, Diego (Sergio 75’), Herrando, Dufur, Muñoz, Barbero (Jonathan 75’), Pau, Eneko, Yoldi (Benito 70’), Adama (Llinares 57’) i Osambela (Christian 70)

Manu, Domingo (Escudero 73’), Josema, Quintanilla, Oriol, Montes Arce, Pedro, Bonilla (Guillermo 55’), Robert (Tirlea 73’), Álvarez (Rey 46’) i Pablo

1-0 / Eneko (35’)

2-0 / Jonathan (84’)

3-0 / Jonathan (88’)

Per als locals Boiro (10’), Barbero (52’), Dufur (60’), Osambela (68’) i Valencia (74’) i per als visitants Domingo (25’) i Quintanilla (66’)