Dos jugadors de futbol en un partit

El Nàstic segueix enfonsant-se després de perdre contra l’Atlètic Balears

Els grana perden contra l’Atlètic Balears, acumulen cinc jornades sense guanyar, només han sumat dos punts dels darrers quinze i tenen el descens a quatre punts

El Nàstic de Tarragona ha perdut contra l’Atlétic Balears  (1-2) al Nou Estadi i segueix fent gran la seva crisi de resultats. Els homes dirigits per Raül Agné acumulen cinc jornades sense guanyar  i només han sumat dos punts dels darrers quinze  en joc. Xifres que deixen l’equip a la zona mitjana-baixa de la taula amb 19 punts, a només quatre del descens directe  i a cinc del playoff.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

L’inici, un miratge

Poca gent s’esperava un final fatal a Tarragona quan Jannick  aconseguia obrir la llauna en el minut 6 amb un gran gol. El migcampista rebia una bola a la frontal de l’àrea visitant i, sense pensar-s’ho gaire, enviava l’esfèric a prop de l’escaire esquerre del visitant René. La diana deixava pas a uns bons minuts d’un Nàstic que ha tingut ocasions per ampliar distàncies.

L’Atlètic Balears, que arribava com a líder a Tarragona, estava sent superat per un Nàstic que ha vist com en la primera aproximació visitant ha empatat. Centrada des de la banda dreta de l’atac visitant que Trilles  enviava al fons de la xarxa per empatar amb una diana en pròpia porteria.

Triomf regalat

Els aspectes positius del Nàstic en el primer temps s’han quedat en el vestidor. El conjunt grana dels segons 45 minuts ha estat molt inferior  a la seva versió en el primer temps. Els d’Agné han estat incapaços de generar perill  en la porteria balear i, per rematar la feina, ha regalat el gol de la derrota.

Centrada a l’àrea del Nàstic, Manu Garcia surt a agafar la pilota, se li escapa, i Canario  aconseguia fer l’1 a 2 en el minut 60. Quedava mitja hora de joc per intentar empatar i remuntar però l’equip no ha donat senyals ni de poder equilibrar el matx. Pobres intents  amb excessives centrades que no han generat gens de perill.

Els visitants, seriosos en defensa i demostrant perquè són líders, han conservat el triomf i segueixen líders una setmana més. Els grana, per la seva banda, cauen a la tretzena posició  amb 19 punts  i tenen més a prop el descens que l’ascens. La pròxima cita d’un tocat Nàstic serà dimecres les 20.30 hores al camp del Linares  en la primera eliminatòria de la Copa del Rei.