Un jugador de futbol observant un rival mentre controla la pilota

El Nàstic no passa de l’empat contra l’UCAM i acumula tres jornades sense guanyar

Els grana no poden sumar la sisena victòria seguida al Nou Estadi després de no poder capgirar el marcador quan ha jugat durant mitja hora amb un home més

El Nàstic ha empatat (2-2) contra l’UCAM Murcia en un duel agredolç pels tarragonins després de confirmar que no travessen per un bon moment. Tercera setmana seguida sense guanyar, primers punts que marxen del Nou Estadi i caiguda de la zona de promoció d’ascens. Els de Raül Agné, que han perdut la seguretat defensiva de les darreres setmanes, han tornat a encaixar dos gols que han impossibilitat un nou triomf davant el seu públic.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Dolent inici

Poc tardaria l’equip d'Agné a notar la pressió del Nou Estadi després de les dues ensopegades com a visitant. Xemi, en una acció individual que li ha permès deslliurar-se del marcatge del seu defensor, superava Gonzi  amb un xut sec des de la frontal. Era el 0 a 1 en el minut 10 i el públic grana començava a neguitejar.

Calia marcar en el primer temps, fet que encara no havia succeït en tota la temporada ja disputada. Els nervis augmentaven quan el Nàstic era incapaç de reaccionar i era l’UCAM qui seguia estant a prop del gol. La defensa murciana s’imposava constantment a la creació tarragonina, provocant una nul·la resposta local en forma d’atac contundent.

No seria fins al minut 24 quan el Nàstic aconseguiria empatar  de forma molt polèmica. Quan els tarragonins començaven a generar perill, una centrada de cantonada de Fullana era rematada per un Ribelles  que obligava Ribas  a volar. El porter treia la pilota amb una mà espectacular però l’àrbitre assistent ha donat validesa al gol davant la indignació visitant.

Alegria momentània

Malauradament durava poc l’alegria a perquè Xemi, aquest cop aprofitant un rebot defectuós de la defensa grana, batia novament Gonzi en el minut 29. Es perdia per un 1 a 2 que no s’ha mogut, tot i que l’UCAM ha pogut anotar el tercer amb una engaltada de Xemi.

L’UCAM saltava a la gespa en el segon temps amb l’estratègia clara: allargar el partit  interrompent el joc, endarrerint llançaments de porteria, etc. L’estratègia semblava funcionar però patia un entrebanc quan Farrando era expulsat en el minut 57. El Nàstic trobaria l’empat poc després gràcies a una centrada des de la banda esquerra que rematava Robert  al segon pal.

Superioritat no aprofitada

Era el minut 68 i faltaven més de 20 més l’afegit per poder marcar el tercer i endur-se el triomf. Semblava marge suficient però no ho ha estat després que els murcians fossin capaços de defensar el marcador. Aythami  fregava el gol en el minut 74 amb una rematada de cap i Jannick, en el temps de descompte, enviava l’esfèric al travesser.

Finalment, empat i repartiment de punts per un Nàstic que acumula la tercera jornada sense guanyar i que veu com marxen els primers dos punts del Nou Estadi. Amb aquest punt, els grana cauen a la setena plaça amb 19 punts, a dos de la promoció que marca el Linense. Diumenge vinent a les 17.00 hores, nova cita lluny de casa visitant l’Algeciras.

Gonzi, Albarrán (Prats 78’), Aythami, Quintanilla, Oriol, Ribelles (Bonilla 61’), Jannick, Fullana (Del Campo 84’), Robert, Carbia i Pablo

UCAM Murcia

Ribas, Johan, Viti, Abenza, Alberto (Admonio 60’), Tropi (Caballero 57’), Liberto, Chacartegui, Xemi, Armando i Farrando

0-1 / Xemi (10’)

1-1 / Ribelles (24’)

1-2 / Xemi (29’)

2-2 / Robert (68’)

Per als locals Carbia (5’) i Pablo (13’). Per als visitants Viti (22’), Farrando (32’ i 58’), Xemi (70’), Ribas (75’), Johan (77’) i Abenza (85’).