Jugadors de futbol celebrant un gol

El Nàstic rep el Castellón en la primera final al Nou Estadi

Els tarragonins reben un rival directe en la lluita per la promoció d’ascens quan la lliga està més disputada que mai. Entre el quart i el dotzè només hi ha dos punts de diferència

El Nàstic rep el Castellón  aquest diumenge  a les 17.00 hores  al Nou Estadi Costa Daurada en la primera final de la temporada. Independentment del resultat, res quedarà decidit però sobrevola la sensació que cal fer un pas endavant  o els rivals els avançaran. Davant tindrà un rival directe que està un punt per sobre i amb un goal-average per decidir.

Absències de pes

El duel entre el Nàstic i el Castelló quedarà marcar per absències importants  en ambdós conjunts. A Tarragona es manté el dubte de Robert Simón, que no va acabar el darrer partit al camp del Linares, i la baixa confirmada d’Aythami Artiles  per lesió. Al bàndol orellut, el tècnic Sergi Escobar patirà l’absència dels sancionats Kone  i Pablo Álvarez  i del lesionat Carles Salvador.

Pel que fa purament el matx, es tracta d’un partit de playoff per avançat davant l’entitat dels dos equips. Després dels resultats de dissabte, el Castelló arribarà com a novè  a la taula amb 45 punts i el Nàstic com a onzè  amb 44. La zona de promoció està marcada en 46 en un moment on la classificació és més estreta que mai amb vuit equips en dos punts.

Els castellonencs arriben al matx després de sumar només un punt dels darrers nou  mentre que el Nàstic només n’ha aconseguit tres de dotze. Rendiments a la baixa de dos equips que no volen perdre el tren de l’ascens. Miguel Sesma Espinosa, del comitè territorial de La Rioja, serà l’àrbitre del matx.