Dos jugadors de futbol en un partit

El Nàstic anuncia la renovació del capità Joan Oriol

Els grana anuncien la renovació de Joan Oriol per una temporada. El cambrilenc seguirà per tercera campanya al Nàstic

El Nàstic de Tarragona ha anunciat la renovació de Joan Oriol  per una temporada  més una opcional. Els grana s’asseguren els serveis del lateral esquerre de Cambrils fins al juny del 2023. Aquesta és la segona renovació estival dels tarragonins després de la del porter Manu Garcia.

Compromís i zero dubtes

La renovació de Joan Oriol no ha agafat per sorpresa a ningú perquè el capità dels nastiquers tenia clar des del primer moment que continuar era la prioritat. Després d’anunciar-se la seva continuïtat, el cambrilenc ha afirmat estar «molt content d’haver renovat amb el club que porto al meu cor». Oriol no ha dubtat en afirmar que «era la meva prioritat seguir, el destí vol que estiguem a Segona i crec que serà aquesta temporada».

El lateral de 35 anys  (complirà 36 al novembre) s’ha compromès per una temporada amb opció de renovar per una segona. Oriol ha estat un dels jugadors més regulars dels darrers dos anys després de jugar 65 dels 66 partits possibles, arribant a marcar quatre dianes. El dorsal 21 del Nàstic tornarà a defensar els colors grana aquesta campanya i s’incorporarà als entrenaments el 18 de juliol en la primera sessió de la pretemporada.