Porter de futbol amb una pilota a la mà

El Nàstic renova Manu Garcia i conserva el pilar a la porteria

Els grana tanquen la primera renovació de la temporada 2022-2023 amb la continuïtat de Manu Garcia a la porteria

El porter Manu Garcia seguirà defensant els tres pals del Nàstic de Tarragona durant la temporada 2022-2023. El conjunt grana ha anunciat aquesta tarda la continuïtat del sevillà, sent així en el primer dels quatre futbolistes que la direcció esportiva volia renovar. Manu Garcia es va convertir en un dels millors fitxatges de l’estiu passat després d’acabar la campanya amb poc més de la meitat dels partits jugats amb la porteria imbatuda.

Un pilar en el projecte

El porter sevillà seguirà vinculat a l’entitat després d’acceptar l’oferta de renovació de l’entitat presidida per Josep Maria Andreu. El nou contracte lliga Manu Garcia fins al juny del 2023  al Nàstic, contracte que podria allargar-se un any més fins al 2024. Garcia va tancar la campanya 2021-2022 encaixant només 26 gols en 38 partits, convertint-se en un dels millors porters de la categoria de bronze.

El futbolista de 31 anys ha afirmat que «estic molt content i il·lusionat  d’haver renovat, que puguem gaudir junts i aconseguir el desitjat ascens». Garcia és el primer dels quatre objectius que tenia el Nàstic en la llista de renovacions desitjades. La direcció esportiva espera poder anunciar pròximament les dels defenses Joan Oriol, Marc Trilles i Alex Quintanilla.

Manu Garcia tornarà als entrenaments el pròxim 18 de juliol, data establerta per iniciar els entrenaments de cara a l’inici de la campanya 2022-2023 al grup II de Primera RFEF.