Jugadors de futbol celebrant un gol

El Nàstic rep el Sabadell buscant els tres primers punts d’una setmana amb tres partit

Els grana reben el Sabadell en el primer partit de tres que els tarragonins jugaran amb només set dies de diferència

El Nàstic de Tarragona rebrà aquest diumenge  a les 18.00 hores  al Centre d’Esports Sabadell  al Nou Estadi Costa Daurada. Els homes dirigits per Raül Agné faran front al primer encontre de tres que es jugaran en una setmana. Primer es rebrà el Sabadell, dijous 8 es visitarà l’Osasuna Promesas  i diumenge 11 es rebrà el Barça Atlètic.

Amb els mateixos que diumenge passat

Els tarragonins s’enfrontaran al Sabadell amb els mateixos homes disponibles de la setmana passada. Nil, Trilles i Lupu seguiran sent les úniques absències de l’equip de Raül Agné per intentar sumar la cinquena victòria en sis duels. Els nastiquers es troben en el millor moment i volen consolidar-se en les places de promoció d’ascens  aprofitant la fortalesa com a locals.

El Nàstic ha guanyat els darrers quatre encontres davant el seu públic contra rivals d’entitat com l’Amorebieta, el Murcia, el Numancia  i el Castellón. El repte és mantenir el nivell contra un Sabadell que és quinzè però que té els mateixos punts que un La Nucía que descendiria. Els arlequinats són febles com a visitants després de guanyar només un partit, empatar-ne un altre i perdre quatre.

Jorge Díaz Escudero  serà l’àrbitre principal del matx i estarà acompanyat a les bandes per Diego Fernández i Carlos Martínez.