Una acció d'un partit de futbol

El Nàstic s’imposa al Sabadell i torna a sumar els tres punts al fortí del Nou Estadi

Els grana sumen la quarta victòria seguida com a local i recuperen el somriure després de la derrota a Andorra. Un solitari gol de Carbia deixa el triomf a casa

El Nàstic de Tarragona segueix intractable al Nou Estadi després de guanyar per 1 a 0 al Centre d’Esports Sabadell. Un solitari gol de Fran Carbia en el minut 61 deixa, per quart partit seguit, els tres punts a la Budallera. Els grana recuperen el somriure perdut a Andorra i seguiran instal·lats una setmana més en les places més altes de la lliga.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Un Nàstic creixent

Els grana s’han vist superats en bona part del primer temps per un Sabadell necessitat de triomf que protagonitzava les primeres arribades. Néstor perdonava clarament el 0 a 1 en el minut 12 i Aarón Rey provava fortuna des de lluny davant un atent Manu. El Nàstic intentava respondre però amb excessiva timidesa que no provocava cap suor en Royo, porter visitant.

I ha estat en el minut 36 quan una esgarrifança generalitzada ha recorregut les graderies del Nou Estadi després que Xaxe engaltés una rematada dins de l’àrea grana. La pilota entrava lentament a la porteria tarragonina però Manu Garcia ha aturat la trajectòria de la pilota. L’esfèric, que havia començat a traspassar la línia de gol, no ho havia fet per complet i l’àrbitre assistent no ha aixecat la banderola.

No ha estat fins als darrers cinc minuts del primer temps quan el Nàstic ha començat a generar perill. Joan Oriol, amb una falta, provocava un llançament de cantonada. Pedro, en la darrera jugada abans del descans, enviava als núvols una centrada de Robert des de la banda dreta.

El Sabadell perdona i Carbia no

La tònica en el segon temps no ha canviat i s’ha mantingut el guió predominant dels primers 45 minuts: el Sabadell es trobava més còmode sobre la gespa. Tant es així que en el minut 60 els arlequinats han gaudit de la segona ocasió més clara fins aleshores amb un xut de Rey que sortia llepant al pal. El Sabadell perdonava i el Nàstic, amb un Fran Carbia acabat d’ingressar a la gespa, no.

Mil·limètrica centrada de Robert  en un atac per la banda dreta i rematada de cap venint des de darrera de Carbia per avançar els grana. El tarragoní ha segellat el clàssic arribar i moldre, fet que s’està convertint en costum entre els jugadors que surten des de la banqueta. Per davant en el marcador, el Sabadell ja s’ha convertit en l’amo absolut de l’encontre però sense gaudir d’ocasions clares.

Domini sense excessiu perill

L’equip d’Antonio Hidalgo dominava però no mossegava, demostrant un clar problema amb el gol i la definició en els darrers metres. Els homes dirigits per Raül Agné es mostraven segurs en defensa, demostrant ofici en els moments on calia demostrar-lo. Després de quatre minuts de patiment, el xiulet final ha alliberat tensions i el Nàstic torna a sumar un triomf a casa.

Quarta victòria seguida com a local d’un equip que ofega les penes amb punts com a local i que haurà de fer un pas més com a visitant. Ho intentarà el pròxim dissabte a les 17.00 hores al difícil camp del CD Castellón.

Manu, Domingo, Quintanilla, Aythami, Oriol, Ribelles, Del Campo (Fullana 83’), Nil (Bonilla 59’), Robert, Pablo Fernández (Prats 83’) i Pedro (Carbia 53’)