El jugador del Nàstic Fullana, en acció

Derrota del Nàstic contra el Valencia Mestalla

Els grana cauen després d’una deficient primera meitat que no poden solucionar en el segon temps. Segona derrota de l’estiu en l’inici de la recta final de la preparació per al debut de lliga

El Nàstic ha perdut per 2 a 0 en la seva visita al camp del València Mestalla, matx corresponent al quart amistós oficial de pretemporada. Els homes dirigits per Raül Agné  s’han vist superats per un filial que jugarà dues categories per sota.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Els gols, en el primer temps

L’encontre ha quedat decidit en els primers 45 minuts. Els locals s’han avançat en el minut 18 aprofitant una pena màxima transformada per Gozálbez. El Nàstic volia reaccionar i gaudia d’una falta indirecta dins de l’àrea local que Ballesteros no podia convertir en l’empat.

Quan semblava que el marcador no es mouria al descans, el València Mestalla ha ampliat diferències. Un contraatac culminat per Bashiru  es convertia en el definitiu 2 a 0 que els grana no han pogut capgirar.

Els canvis efectuats des de la banqueta no han tingut l’efecte desitjat i els tarragonins no han pogut veure porteria. D’aquesta manera, es consuma la segona derrota de l’estiu després de la patida contra el FC Barcelona a mitjans de juliol.

Dissabte a les 19.00 hores, nou amistós contra el filial blaugrana. Una bona prova per calibrar les forces contra un equip de la mateixa lliga.

Valencia Mestalla

Venetikidis, Estació, Ivan Muñoz, Tárrega, Mosquera, Lassina, Fran Pérez, Guerra, Bashiru, Gozálbez i N’dombasi

Gonzi, Domingo, Aythami, Sanz, Oriol, Del Campo, Fullana, Ballesteros, Prats, Carbia i Pablo. També han jugat Simón, Trilles, Quintanilla, Karim, Ribelles, Jannick, Pedro, Manu Garcia

1-0 / Gozálbez (18’) penal

2-0 / Bashiru (43’) contraatac

Per als visitants Fullana (68’) i Ribelles (81’)

Matx corresponent al quart amistós del Nàstic en la pretemporada disputat a la Ciutat Esportiva del Valencia CF