Jugadors de futbol celebrant un triomf

El Nàstic i l’afició, a una victòria de la glòria de la Segona Divisió

Els grana s’enfronten al filial groguet dissabte a les 21.00 hores buscant el retorn al futbol professional després de tres temporades

El Nàstic juga aquest dissabte  a les 21.00 hores  contra el Villarreal B  la final de la promoció d’ascens a Segona Divisió  a Balaídos (Vigo). Els grana, que rebran el suport d'uns  1000 seguidors  després de recórrer més de 900 km de distància, buscaran fer el darrer pas per tornar al futbol professional. El tècnic Raül Agné no patirà cap baixa  per a un matx que decidirà el futur immediat de l’esport rei a l’entitat.

Optimistes tocant de peus a terra

Els tarragonins afronten el matx sent conscients de la dificultat d’aconseguir guanyar l’encontre, fet que estan obligats  a aconseguir si volen ascendir. Als nastiquers no els hi val l’empat després de quedar classificat per sota del Villarreal B a la fase regular de la competició. Si el matx s’arriba amb empat al final dels 90 minuts, es produiria una pròrroga amb dues parts de 15 i si l’empat persisteix, el Villarreal B pujaria a Segona.

Jugadors de futbol celebrant amb els seguidors del seu equip
Els tarragonins volen la sisena victòria seguida que els faria tornar a Segona | Gimnàstic

És per aquest motiu que, de la mateixa manera que podia passar contra el Racing de Ferrol, el Nàstic tindrà més pressió  que el rival. El filial groguet arriba a la final després de remuntar al Logroñés i tenir a un partit l’ascens de categoria. Pel que fa al rendiment d’aquesta campanya, els groguets van acabar la lliga segons amb 67 punts  però sense poder guanyar al Nàstic.

Els de Raül Agné van imposar-se al Villarreal al Nou Estadi (1-0) i van empatar (0-0) a terres valencianes. Una bona dada que s’amplia quan els tarragonins s’enfronten a equips filials: només ha perdut un partit (Madrid Castilla) de deu jugats. L’àrbitre Germán Cid, acompanyat de Marcos Barroso i Mario Martín-Consuegra, seran els encarregats de dirigir el matx.