Albert Company vol la primera victòria a casa

Albert Company: «La porteria a zero et fa guanyar campionats»

El tècnic del CF Pobla analitza al Sempre Nàstic el gran inici de campanya del filial grana. Recorda que la tasca pobletana és «formar futbolistes i fer-los competitius» per al primer equip

Albert ‘Beto’ Company ha estat el protagonista del Sempre Nàstic d’aquest migdia. El tècnic pobletà ha atès la trucada del programa minuts abans de dirigir la sessió del filial grana d’aquest dimecres, una setmana on han de pair la primera derrota de la temporada i començar a preparar el duel de diumenge a les 17.00 hores davant el Banyoles. L’entrenador ebrenc afirma que estan assumint la derrota al camp del Sant Andreu «amb naturalitat perquè assumíem les victòries d’igual manera. No miràvem la ratxa, sí que ho fèiem endavant. Els nanos, tot i ser joves, són suficientment madurs com per entendre que la derrota en una competició és lògica».

Boníssima nota per començar

Tot i que Company no ha volgut posar nota a l’inici de lliga del seu equip, sí que ha admès que «els números són difícilment millorables, hem de tenir clares dues coses: una és que això no és com comença si no com acaba i l’altra que estem en un procés i una evolució on hem de seguir creixent a nivell de joc pel bé dels nanos i del col·lectiu de l’equip». Més enllà dels 25 punts de 30 possibles, destaca els quatre únics gols rebuts en deu partits: «La solidaritat defensiva és la clau, l’Arnau Riera també ha estat decisiu amb jugades que podrien haver acabat en gol però també és feina dels davanters amb les seves pressions», donant especial importància al fet que «la porteria a zero et fa guanyar campionats. Fer molts gols et fa guanyar molts partits però encaixar poc et fa guanyar campionats».

Company no ha volgut parlar d’objectius a finals de temporada perquè fixen reptes setmana a setmana però sí que ha deixat clar que «nosaltres volem formar futbolistes i fer-los competitius per a què quan vagin al Club Gimnàstic donin nivell, i els que han anat ho han fet». Per aquest motiu se sent molt satisfet del bon rendiment de Sergio Montero amb el primer equip: «No em sorprèn el rendiment de Montero al primer equip, el coneixíem d’altres temporades. És un nano que podia fer el salt». Pel que fa al Nàstic de Xavi Bartolo, Company ha demanat tranquil·litat: «No és per estar contents amb els resultats però sí que hi ha un corrent ascendent, quelcom fonamental. La plantilla està feta per dominar partits i tirar-los endavant, no tinc cap dubte que ho farà. Hi ha un gran equip, té un cos tècnic de nivell molt alt i de categoria superior».