Imatge del CF Pobla de Mafumet

Un jugador de la Pobla, positiu per Covid-19

Un jugador del filial del Nàstic dona positiu per Covid-19 i la primera plantilla de la Pobla se sotmet als tests serològics mentre suspenen tots els entrenaments

Semblava qüestió de temps i, malauradament, la Covid-19 ha arribat a un dels principals clubs de futbol del Camp de Tarragona. Un jugador del CF Pobla de Mafumet ha donat positiu pel coronavirus i ha provocat la suspensió de tota activitat esportiva en el primer equip del filial del Nàstic. L’entitat pobletana ha confirmat el cas en on comunicat on asseguren que el futbolista es troba bé i aïllat en el seu domicili.

Els símptomes van arribar dilluns

El futbolista infectat, identitat del qual està preservada, va donar els primers senyals d’infecció el passat dilluns. L’endemà dimarts es va sotmetre a les proves PCR i ahir dimecres es va confirmar el positiu que, automàticament, va aturar tota l’activitat programada de l’equip entrenat per Albert Company. Per tant, tots els entrenaments pobletans i el partit amistós previst per dissabte contra el Juvenil A del Barça han quedat anul·lats.

Imatge del CF Pobla de Mafumet
L'equip pobletà fa pinya en una imatge d'arxiu | Joan Alfons López

El club ha mantingut informada en directe a la Federació Catalana de Futbol i s’espera que aquesta es pronunciï en les pròximes hores per saber els passos a seguir dins del protocol establert. Una possibilitat que no es descarta a hores d’ara és que, si la resta de companys del primer equip donen negatiu en els tests serològics als quals s’han sotmès, es pugui reprendre els entrenaments amb normalitat.

Una altra possibilitat és que tot el primer equip del CF Pobla hagi de realitzar un confinament de set dies des del darrer contacte. Aquest es va produir en l’entrenament matinal de dissabte, ja que els grana van tenir festa dissabte a la tarda, diumenge i dilluns. En el cas d’haver de confinar-se, l’aïllament finalitzarà aquest dissabte, produint un impacte mínim en la preparació de l’estrena de lliga per al cap de setmana del 17 i 18 d’octubre.