CE El Catllar

El Catllar s’estrena guanyant el Vista Alegre

El CE El Catllar comença la lliga a Primera Catalana imposant-se per 2 a 0 al Vista Alegre gràcies a un gol de Raúl González i a un altre de Jhon Breyner

Foto de celebració del triomf al vestidor
Foto de celebració del triomf al vestidor | CE El Catllar

El Club Esportiu El Catllar no ha pogut començar de millor manera el seu retorn a Primera Catalana.  El conjunt dirigit per Àlex González ha guanyat per 2 a 0 el Vista Alegre en un duel que ben aviat situava de cara. El local Raúl González aconseguia obrir la llauna en el minut 2, aprofitant la primera oportunitat ofensiva del seu equip. La diana ha obert un encontre força plàcid per a un conjunt que ha estat capaç de gestionar molt efectivament l’avantatge en el marcador.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

La bona feina defensiva i la solidaritat sobre la gespa ha estat una tònica fins que al segon temps s’ha pogut ampliar les diferències. El visitant Marce, expulsat en el minut 58 per veure la segona targeta groga, era el preludi de la festa local. Jhon Breyner ampliava diferències amb el 2 a 0  i deixava l’encontre sentenciat en el minut 62. Els visitants han intentat reaccionar però únicament s’ha quedat en això, un intent.

Àlex González: «Estic orgullós dels jugadors»

El tècnic dels catllarencs ha volgut valorar la victòria de forma molt positiva: «Estem molt contents per la victòria, estic orgullós dels jugadors i tinc molta il·lusió de posar-li les cordes difícils al Valls en la pròxima jornada». González ha viscut l’encontre sense excessiu patiment: «Hem entrat molt bé al partit i hem fet gol a la primera oportunitat que hem tingut. Això ens ha permès jugar amb molta tranquil·litat i poder controlar el partit sense nervis ni pressió. L’equip ha estat molt sòlid i generós i no ha concedit ocasions de gol».

El Catllar ha dedicat el triomf a Abel Sánchez
El Catllar ha dedicat el triomf a Abel Sánchez | CE El Catllar

A més, el Catllar ha aprofitat el moment ideal en els segons 45 minuts: «Hem pogut sentenciar quan millor estàvem i l’equip, amb l’ofici dels minuts finals, ha sabut mantenir la porteria a 0, molt important a la categoria». L'equip ha dedicat el triomf a Abel Sánchez, migcampista greument lesionat al genoll i que es perdrà bona part de la temporada. Diumenge vinent a les 16.30 hores, segona cita de la temporada amb un senyor derbi: UE Valls-CE El Catllar.

El Catllar

Ruiz, Tarragón, González, Denis, Clewley, Erik, Prades, Abelló, Mora (Pedra 75’), Breyner (Vizcaíno 79’) i Torres (Rabasso 54’)

Vista Alegre

Egea, Pulido (Galán 57’), Peñas, Garcia, Faura (Sánchez 64’), Muñoz (Sánchez 82’), Peralta, Víctor (Campos 64’), Ramon, Marce i Cazorla

1-0 / González (2’)

2-0 / Breyner (62’)

Targetes grogues

Per als locals Breyner i Ruiz i per als visitants Cazorla, Gaura, Marcé (x2), Peralta, Muñoz, Peñas, Egea i Galán