El Catllar ha celebrat quatre dianes que han servit per sumar el segon triomf

El Catllar goleja i el Valls segueix guanyant a Primera Catalana

Magnífica jornada 12 a Primera Catalana amb el Catllar golejant el Sant Ildefons (4-0) i el Valls guanyant el Tàrrega (1-0). S’acaba la pèssima ratxa groga i segueix la vallenca

El Catllar ha celebrat quatre dianes que han servit per sumar el segon triomf | Àngel Ullate

A la dotzena ha anat la vençuda. Dotze jornades han estat necessàries per poder explicar una doble victòria dels equips del Camp de Tarragona que competeixen en el grup II de Primera Catalana aquesta temporada 2019-2020. El CE El Catllar i la UE Valls s’han posat d’acord per sumar ambdós els tres punts que permet allargar el boníssim moment vallenc amb la quarta victòria consecutiva i acabar amb la mala dinàmica catllarenca que havia provocat vuit derrotes seguides.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

El Catllar torna a guanyar amb golejada inclosa

El CE El Catllar ha estat la gran notícia positiva de la jornada 12 del grup II de Primera Catalana pel que fa als representants de casa nostra. El conjunt groc, que acumulava vuit derrotes consecutives, ha aconseguit posar punt final a la paupèrrima ratxa imposant-se per 4 a 0 al Sant Ildefons, cuer de la lliga. Els tarragonins ja van millorar la seva versió golejadora al camp del Gavà, on van marcar tres gols inútils perquè van rebre quatre i van perdre. Ara, contra el Sant Ildefons i jugant a casa, s’han marcat quatre dianes i no se n’ha rebut cap.

Ignasi Abelló obria la llauna en el minut 9 i el visitant Sergi Moyano s’introduïa la pilota en la seva porteria en el minut 20. L’avantatge no s’ampliaria fins al segon temps, gràcies a un penal transformat per Jordi Prades en el minut 57. Ismael Rojas, en el minut 63, marcaria el darrer gol, confirmant el 4 a 0 en un marcador que no es mouria més. Amb aquesta golejada, el Catllar suma el segon triomf de la temporada i acumula vuit punts, tot i que segueix ocupant la penúltima plaça i es troba a cinc punts de sortir de la zona de descens a Segona Catalana. La pròxima cita serà diumenge vinent a les 16.30 hores al camp del Tàrrega.

El Valls ha sumat la quarta victòria seguida
El Valls ha sumat la quarta victòria seguida | Joan Alfons López

Quarta victòria i porteria a zero seguida del Valls

Pel que fa a la UE Valls, l’equip de Joan Antoni Pallarès ha tornat a guanyar. I ho ha tornat a fer deixant la porteria a zero. El conjunt de l’Alt Camp s’ha imposat per la mínima (1-0) al Tàrrega gràcies a un matiner gol d’Arnau Cucurell en el minut 3 de la primera meitat. Els vallencs, segurs en defensa, han gaudit d’oportunitat per ampliar la diferència en el marcador però no hi ha hagut l’encert suficient en els darrers metres per gaudir d’un marcador més ampli.

Tot i aquest fet i que s’ha hagut de patir després d’un temps de descompte agònic, el triomf s’ha quedat al Municipal del Vilar per a un Valls que suma la quarta victòria seguida, situant-se en la novena plaça amb setze punts a la classificació després de quatre triomfs, quatre empats i quatre derrotes, allunyant-se a quatre punts de les places de descens que marca precisament el Tàrrega amb dotze punts. La pròxima cita dels de Pallarès serà dissabte a les 16.00 hores al camp de l’Alcarràs.