Un jugador del Catllar, lamentant-se

El Valls manté la ratxa d’imbatibilitat i el Catllar perd per la mínima

Els vallencs no passen del 0-0 al camp del Vista Alegre mentre que els catllarencs pateixen una nova derrota en la recta final del matx

El CE El Catllar ja té la permanència a deu punts de distància | Àngel Ullate

Jornada sense victòries per als equips del Camp de Tarragona en el grup II de Primera Catalana després de l’empat de la Unió Esportiva Valls i de la derrota del Club Esporitu El Catllar, resultats que no provoquen variacions classificatòries per als dos representants de casa nostra. El conjunt vallenc, dirigit per Joan Antoni Pallarès, no ha pogut passar de l’empat (0-0) al camp del Vista Alegre, rival de la zona mitjana de la taula que arribava al matx amb dues victòries consecutives. Cap dels dos equips va ser capaç de veure porteria i el conjunt de l’Alt Camp suma així la novena jornada sense perdre, ratxa que l’ha portat a fer el salt a la zona alta de la taula.

Els vallencs són ara cinquens amb 27 punts però veuen com el cinquè, el sisè i el setè s’han aproximat després que el Martinenc, el Sant Just i l’Almacelles, per aquest ordre, hagin guanyat els seus compromisos d’aquest cap de setmana. Molt més lluny es troba un CE El Catllar que ha tornat a perdre. En aquesta ocasió ho ha fet per 2 a 1 al camp del Can Vidalet, rival de la zona baixa de la taula. Els jugadors dirigits per Àlex González han patit la tercera derrota consecutiva després d’un matx molt igualat que ha arribat als deu minuts finals amb el 0 a 0 inaugural.

No ha estat fins al minut 82 quan el local Juan Carlos Rivera aconseguia superar José Luis Ruiz i anotar el primer gol. Stephano només tardaria dos minuts a ampliar les diferències i Erik González, ja en el temps de descompte, permetria al conjunt catllarenc maquillar el resultat. Aquesta és la dotzena ensopegada de la campanya per a un Catllar que és penúltim amb onze punts, a deu de la permanència directa quan s’ha arribat a l’equador del torneig. La pròxima cita del Valls seràdiumenge vinent a les 16.30 hores rebent el Viladecans al Municipal del Vilar mentre que els catllarencs jugaran novament fora de casa: el mateix diumenge però a les 16.00 hores contra el Vista Alegre.