EDC

El Catllar i el Valls perden els seus partits en les primeres meitats

Els catllarencs cauen al camp del Mollerussa (2-0) mentre que els vallencs ho fan al camp de l’Almacelles (2-1). Segona derrota seguida del Catllar i el Valls encara no ha guanyat

El Catllar ha patit la segona derrota de la temporada
El Catllar ha patit la segona derrota de la temporada | Àngel Ullate

Jornada negra al grup segon de Primera Catalana pel que fa als representants del Camp de Tarragona. Ni el CE El Catllar ni la UE Valls han estat capaços d’extreure quelcom positiu després de perdre els seus encontres. Ambdós conjunts de casa nostra han patit duels similars, veient com aquestes derrotes començaven a agafar forma en les primeres meitats, sent incapaços de poder remuntar un marcador advers en el segon temps.

El Valls quasi empata

L’equip que dirigeix Joan Antoni Pallarès ha perdut per 2 a 1 al camp de l’Almacelles. Els de l’Alt Camp s’han vist sorpresos només saltar al terreny de joc. Un avís del local Viladegut en el minut 2 obligava Òscar Pan a evitar l’1 a 0, diana que arribaria en el minut 25 després d’una rematada d’Óscar Imaz. Poc després, els lleidatans quasi aconseguien el segon mitjançant Adri Fernández, jugador que no perdonaria en el minut 33 aprofitant una errada defensiva del Valls per fer el segon abans del descans.

Tot i que els de Pallarès han reaccionat en el segon temps, ha estat insuficient. Joel Marigot retallava diferències en el minut 67  aprofitant una passada de la mort dins de l’àrea. La insistència vallenca quasi troba premi en el minut 87 després d’un segon temps on els blanc-i-vermells han tancat l’Almacelles en el seu camp. Finalment s’ha confirmat la derrota per a un Valls que encara no ha sumat cap victòria aquesta temporada i que se situa ara 15è amb tres punts, a un de la zona de promoció per no descendir i a dos de la permanència directa.

El Valls acaba la cinquena jornada amb, novament, la sensació d'haver merescut més | Joan Alfons López

El Catllar pateix la segona derrota seguida

Pel que fa al Club Esportiu El Catllar, els grocs han perdut per 2 a 0 al camp del Mollerussa. Un gol del local Marc Álvarez en el minut 20 obria la llauna i vuit minuts després era Roger Aleu qui ampliava diferències i situava un complicat 2-0 en el marcador que ja no trobaria resposta. Tot i que els catllarencs han buscat la reacció, aquesta no ha arribat i s’ha consumat la derrota. És la segona consecutiva, la primera lluny de casa. Després de la cinquena jornada de lliga, els grocs són onzens a la classificació amb cinc punts, un més que la promoció de descens i dos més que el descens directe.