El Catllar pateix la tercera derrota seguida

El Catllar no pot donar la sorpresa i cau al camp de la Montañesa

El conjunt groc perd (4-0) contra la Montañesa i pateix la sisena derrota seguida. Els catllarencs cauen a la penúltima plaça amb només cinc punts

El Catllar pateix la sisena derrota seguida | Àngel Ullate

El Club Esportiu El Catllar no ha pogut donar la sorpresa i ha caigut derrotat amb contundència al camp de la Montañesa (4-0). Els tarragonins, en plena crisis de resultats, tenien el complicadíssim repte de jugar al camp del líder intractable i els pronòstics de favoritisme inicials s’han complert després dels 90 minuts, tot i que el primer gol no ha arribat fins que s’ha fregat el temps de descans. El local Garcia feia l’1 a 0 en el minut 41 i amb avantatge mínima per als barcelonins s’ha arribat al descans.

No ha estat fins a la represa quan la Montañesa ha decidit el triomf. En tres minuts de diferència, dos gols dels locals ha sentenciat l’encontre. Primer era Canalejo en el minut 69 i després Arimany, en el minut 72, confirmaven el triomf de la Montañesa amb un 3 a 0 que ampliaria Segura quan faltaven cinc minuts per al final. La derrota, la sisena seguida, deixa els grocs en la dissetena posició amb cinc punts, a dos de la zona de permanència.

La pròxima cita serà diumenge vinent a les 12.00 hores rebent l’Atlètic Sant Just.