El Valls celebra el triomf davant el Martorell

El Valls torna a guanyar i el Catllar només puntua amb superioritat

Els de l’Alt Camp guanyen el Martorell i sumen la desena victòria en dotze jornades d’imbatibilitat. Els catllarencs sumen contra el Viladecans tot i jugar durant 40 minuts amb un més

Nou triomf del Valls i nova foto d'alegria al vestidor de Joan Antoni Pallarès | UE Valls

Una victòria i un empat és el balanç de la jornada 20 del grup II de Primera Catalana. El triomf, una setmana més, ha caigut del bàndol de la Unió Esportiva Valls mentre que el punt l’ha sumat el CE El Catllar per tallar la ratxa de cinc derrotes consecutives. El bàndol alegre de la representació del Camp de Tarragona a la categoria és novament per a l’equip que entrena Joan Antoni Pallarès. El del Rourell ha vist com el seu equip s’ha imposat per 2 a 0 al Martorell, sumant així la tercera victòria consecutiva i la desena en dotze jornades on han sumat 32 dels 36 punts en joc.

Inversemblant ratxa d’un equip que va ser incapaç de sumar tres punts de cop en les primeres vuit jornades del torneig però que ha aconseguit remuntar la situació fins a presentar la candidatura per lluitar per entrar en la promoció d’ascens a Tercera Divisió després de situar-se a només quatre punts del Santboià, segon a la taula. Els vallencs ara tenen 36 punts després de guanyar el Martorell en un partit on Joan Torné, en el minut 12, inaugurava el marcador des del punt de penal. El domini dels de l’Alt Camp es veuria ampliat en els primers minuts del segon temps gràcies a Joel Marigot, autor de la segona i darrera diana, la sisena en el seu compte particular.

El Catllar puntua

Pel que fa al CE El Catllar, l’equip dirigit per Àlex González ha tornat a puntuar després d’empatar (1-1) davant el Viladecans. Els grocs, que acumulaven cinc derrotes consecutives, abandonen la cua compartida de la taula i se situen amb dotze punts, a onze de la permanència directa que marca el Can Vidalet amb 23. El punt es queda curt per la situació a la taula i per les circumstàncies d’un partit on els barcelonins es van quedar amb un futbolista menys sobre el terreny de joc en el minut 51 per l’expulsió d’Óscar Hernando, competint durant més de 40 minuts amb un home menys però sent capaços de conservar l’1 a 1. Jordi Prades, en el minut 21, avançava el Catllar però David Cepeda empatava en el 44.

Valls i Catllar passen pàgina d’aquesta jornada i centren els seus esforços en el pròxim compromís del cap de setmana vinent. Els catllarencs jugaran diumenge a les 12.00 hores al camp del Martorell  mentre que els vallencs ho faran a les 17.00 hores a les instal·lacions del Mollerussa.