El Valls celebra la dotzena victòria

El Valls segueix guanyant i el Catllar no aixeca cap

Els vallencs sumen la cinquena victòria seguida i dotzena en catorze jornades per situar-se a menys d’un partit del playoff d’ascens. Els grocs perden i segueixen cuers

Segueix la gran dinàmica del Valls | UE Valls

No hi ha novetats al grup II de Primera Catalana. La vida segueix igual per a la Unió Esportiva Valls i per al CE El Catllar. Els grocs han perdut aquest diumenge davant el Mollerussa (0-1) i els vallencs han sumat una nova victòria davant l'Almacelles (3-1), factor que deixa l’equip dirigit per Joan Antoni Pallarès a només dos punts de la promoció d’ascens a Tercera Divisió.

El Valls, intractable

Hauria de deixar de ser notícia perquè s’ha convertit en un costum però és impossible no destacar la gran ratxa del Valls, una dinàmica de resultats que frega la inversemblança. El conjunt de l’Alt Camp ha guanyat aquest diumenge per 3 a 1 l’Almacelles i acumula ja 42 punts després de la cinquena victòria seguida, la dotzena en catorze jornades d’imbatibilitat. Els de Pallarès han vençut un rival que es troba en la zona alta de la taula després d’un matx on s’avançaven en el minut 7 mitjançant  Edu Vives.

L’avantatge duraria en el marcador fins al minut 60 quan el visitant Fernández empatava el matx, alegria que només duraria tres minuts en el bàndol rival. Una rematada de Cucurull  es convertia en el 2 a 1 en el minut 63, marcador que quedaria ampliat i sentenciat en el descompte amb el 3 a 1 definitiu anotat per Sergi Gómez. Aquest triomf, combinat amb l’empat del Santboià al camp del Vista Alegre, deixa els vallencs a només dos punts de la promoció d’ascens a Tercera Divisió, quelcom inversemblant per a un equip que no va sumar la primera victòria fins a la jornada 9 de lliga. Casualitats del calendari, el Valls jugarà diumenge vinent a les 12.00 hores al camp del Santboià, encontre que podria deixar els de Pallarès en la segona plaça si s’enduen el triomf.

El Catllar no reacciona

L’altra cara de la moneda la representa un CE El Catllar que ha perdut per 0 a 1 aquest migdia davant el Mollerussa. Els grocs han vist com un gol en pròpia porteria d’Edu Escote en el minut 66 ensorrava les possibilitats de triomf per millorar la seva dolenta situació a la classificació contra un rival relativament directe en la molt complicada lluita per la permanència, un objectiu que ja s’ha convertit en una quimera. Els del Tarragonès ocupen la darrera posició amb dotze punts i tenen la permanència directa a tretze de distància quan encara queden 36 en joc. Dissabte vinent a les 16.30 hores, partit al camp de l’Almacelles.