Jugadors de futbol en una acció d'un partit

El Nàstic no passa de l’empat al camp del Sevilla Atlético

Els grana són incapaços de sumar els tres punts al camp del cuer, un Sevilla Atlético que ha neutralitzat els intents d’atac visitants en gran part del segon temps

El Nàstic ha empatat al camp del Sevilla Atlético (0-0), cuer de la categoria, i confirma que segueix sense saber guanyar lluny del Nou Estadi. Els tarragonins, teòrics favorits per endur-se els tres punts, ha protagonitzat les ocasions més clares però s’han trobat amb el porter local Díaz. Els de Raül Agné no han pogut aprofitar les punxades del Villarreal B i l’Atlètic Balears i es queden amb divuit punts a la taula.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Carbia, l’home més perillós

La presència en atac del partit d’avui ha tingut dos noms i cognoms: Fran Carbia i Robert Simón. El davanter tarragoní ha protagonitzat les tres ocasions de gol més clares de tot el partit, la majoria en la primera meitat. Una pressió al porter, un xut forçat i una rematada de cap en el minut 26 ha estat el perill més important dels visitants.

El Sevilla Atlético no podia amb el domini grana i el segon temps ha confirmant, almenys en el seu inici, la mateixa tònica. Una centrada de Robert en el minut 47 era rematada de cap per un Carbia que veia com Díaz evitava el gol en dues ocasions. Fins i tot la fortuna acompanyava un Fran que centrava des de la banda i enviava la pilota al travesser.

De més a menys

Un cop situat Fran a la banda per l’entrada de Pedro Martín, el perill ha desaparegut per complet. El Sevilla Atlético ha introduït aire fresc a l’equip com Garcia o Juan Maria i el domini ha canviat de territori. Els grana s’han hagut de conformar amb un nou punt fora de casa, acumulant la cinquena jornada com a visitant sense poder sumar un triomf.

D’aquesta manera, el Nàstic queda quart a la classificació amb 18 punts. El sisè, primer equip que no jugaria la promoció d’ascens, és l’Algeciras i es troba a un punt. Diumenge  vinent a les 12.00 hores i contra el San Fernando, els grana tornaran a buscar el primer triomf com a visitant.

Sevila Atlético

Díaz, Valentino, Aspar, Salas, Pérez, Sintes, Capi (Arcos 84’), Quintana (Álvarez 84’), Cruz (Juan Maria 72’), Juanlu (Garcia 65’) i Iván

Manu, Domingo, Aythami, Trilles (59’) (Pedro , Oriol, Ribelles, Jannick (Bonilla 65’), Fullana, Robert, Carbia (Albarrán 77’) i Pablo

Per als locals Juanlu (24’), Aspar (28’), Pérez (32’) i Quintana (47’) i per al visitant Oriol (83’)