Imatge d'un partit de futbol

El Nàstic extreu un punt contra L’Hospitalet per seguir líder

Els grana no passen de l’empat contra un L’Hospitalet que ha aconseguit deixar la porteria a zero contra el millor atac tot i ser la defensa més golejada de la categoria

Un empat al camp de L’Hospitalet  podia ser considerat insuficient abans de començar la jornada. El líder Nàstic visitava el pitjor equip de les darreres jornades, un conjunt que havia rebut 31 gols en 16 partits i que venia d’una derrota dolorosa al camp del Barça B (6-0). Avisava Toni Seligrat, tècnic grana, de la perillositat del rival durant la jornada de divendres. I al valencià no li ha faltat raó, ja que els tarragonins han extret un punt d’un camp on haurien perdut si no fos perquè l’ocasió més clara del partit a favor dels locals ha sortit llepant el pal esquerre de Suárez en el temps de descompte. Si fins aleshores l’empat es considerava amarg, el darrer minut de l’encontre ha aportat un punt de dolç al repartiment de punts.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Bon inici però sense encert dalt

El Nàstic saltava al Nou Estadi Municipal de L’Hospitalet buscant des del primer minut el gol en el marcador. Albarrán  centrava l’esfèric en el minut 6 i Lasso, avui titular, cedia l’esfèric a Oliva  quan tenia més opcions d’anotar ell rematant sobre Aliaga, porter local. Era el primer avís grana que rebia resposta de Canario en el minut 12 amb un xut des de la frontal. Els visitants han seguit buscant el 0 a 1 i la pressió elevada ha provocat un parell de pèrdues mortals de la defensa local que no s’han convertit en gol per manca d’encert en el darrer xut.

L’ímpetu tarragoní s’anava diluint a la vegada que els riberencs s’animaven. No ha estat fins al segon temps quan s’ha vist l’arribada més clara del Nàstic en tots els 92 minuts que ha durat el matx. Una centrada de falta de Bonilla  que s’ha enverinat i s’ha estavellat contra l’escaire dret d’Aliaga. Era el minut 54 i s’havia acaronat amb la punta dels dits el gol grana. Malauradament aquesta seria l’arribada més perillosa dels de Seligrat fins al final del matx, cedint el protagonisme a un L’Hospitalet que no ha fet suar en excés la defensa tarragonina fins a la recta final del partit.

Eudald provava sort amb una pujada per la banda esquerra que Suárez rebutjava a córner i Aguilera, en el minut 91, enviava l’esfèric llepant el pal esquerre  de la porteria nastiquera. Finalment, repartiment de punts que allarga la ratxa d’imbatibilitat del Nàstic a quinze partits i que permet els de Seligrat seguir líders, tot i que compartint puntuació amb l’Andorra (però amb un partit menys) després del triomf tricolor davant el Prat (3-0).

Diumenge  vinent a les 12.00 hores, tocarà rebre el Lleida Esportiu al Nou Estadi en un matx que pot deixar més que encarrilat el bitllet per disputar la promoció d’ascens a Segona Divisió i, de pas, assegurar-se una plaça a la Primera Divisió RFEF de la temporada 2021-2022.

L’Hospitalet

Aliaga, Diego, One, Parera, Eudald, Gómez, Canario, Alfonso (Aguilera 86’), Jorquera (Ripoll 76’), De la Espada (Felip 64’) i Salinas

Gimnàstic

Suárez, Albarrán, Quintanilla, Domingo, Oriol, Miranda (Ribelles 86’), Tienza (Ballesteros 75’), Bonilla, Lasso, Pedro (Amang 86’) i Oliva (Carbia 75’)

Targetes grogues

Per als locals One (5’), Salinas (14’), Gómez (42’), De la Espada (60’) i Parera (79’) i per als visitants Albarrán (36’), Miranda (40’) i Tienza (56’)