Un gol d'Óscar Sanz dona el quart triomf seguit als pobletans

La Pobla cedeix els primers punts com a local davant el Banyoles

El filial del Nàstic no pot passar de l’empat davant els gironins (0-0) i cedeixen els primers punts jugant davant el seu públic. L’Hospitalet s’aproxima a tres punts

Óscar Sanz ha estat substituït durant el temps de descans | Joan Alfons López

El CF Pobla de Mafumet no ha pogut tornar al camí del triomf després de la primera derrota per culpa de l’empat (0-0) davant el Banyoles. Els grana, que volien refer-se de l’ensopegada al camp del Sant Andreu de fa set dies, no han tingut el dia en la punta d’atac i s’han quedat amb les ganes de sumar la novena victòria de la campanya. La bona tasca del Banyoles en defensa i la manca de definició en la jornada d’avui han impedit la victòria.

I és que la tònica habitual del matx ha estat de la màxima igualtat. Els tímids xuts d’ambdós equips es mantindrien durant bona part de l’encontre. No ha estat fins a la recta final quan la Pobla ha gaudit de les arribades més perilloses. Primer ho intentava Cissé però l’àrbitre li ha anul·lat la diana per fora de joc en el minut 77. I el mateix Cissé, quasi sobre la botzina, ha engaltat un xut massa centrat davant el porter Martí, aturant aquest l’ocasió de veure desequilibrat el matx.

D’aquesta manera, el CF Pobla seguirà líder de la lliga, ara amb 26 punts. La distància respecte a L’Hospitalet, segon, s’ha reduït a tres punts després del triomf riberenc aquesta jornada. La pròxima aturada del filial grana en el calendari serà diumenge vinent a les 12.00 hores jugant al camp de l’Europa.