El CF Pobla celebra un gol

La Pobla trenca la mala ratxa i guanya el Cerdanyola

El filial del Nàstic acaba amb set jornades sense guanyar després d’imposar-se per 3 a 0 al Cerdanyola. Martínez, Karim i Gómez, autors dels gols del novè triomf de la lliga

La Pobla ha tornat a guanyar després de set jornades sense fer-ho | Joan Alfons López

El CF Pobla de Mafumet torna a somriure després d’imposar-se per 3 a 0 al Cerdanyola en el matx corresponent a la jornada 17 del grup V de Tercera Divisió. El filial del Nàstic, que acumulava set jornades sense guanyar patint cinc derrotes i dos empats, torna a somriure després d’un encontre força dominat per uns tarragonins que han pogut sumar novament els tres punts imposant-se a un rival que no havia perdut cap partit des de l’octubre.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Guillem marca el camí del triomf

Pobla i Cerdanyola buscaven acabar l’any de la millor manera possible i els nastiquers tenien la necessitat extra de trencar la mala dinàmica. Amb el teòric onze de gala però sense la presència de Montero, lesionat, el filial nastiquer ha tornat a trobar el triomf. Una victòria que no ha començat a prendre forma fins al final del primer temps. Després de 39 minuts, Guillem Martínez aconseguia marcar l’1 a 0. La Pobla s’avançava i començava a confirmar que avui podia ser el dia per retrobar-se amb el seu futbol, el joc, els gols i el triomf. La convincent actuació s’acabaria confirmant en el segon temps, concretament abans del primer quart d’hora de la segona meitat.

Karim aprofitava una pilota dividida en la frontal de l’àrea per realitzar un xut escorat al pal esquerre i anotar la segona diana grana. L’esfèric, que ha pogut tocar en un defensa visitant, ha acabat colant-se al fons de la porteria de Martín. Era el 2 a 0 i el matx s’encarrilava. Tot i que el Cerdanyola no ha perdut la cara al matx, no ha pogut retallar diferències i ha estat novament castigat en el temps de descompte. Un toc de primeres en una pilotada llarga deixava sol Òscar Gómez. El jugador, que ha sortit des de la banqueta en la recta final del matx, ha demostrat tenir el cap i les cames ben fresques per batre amb un suau toc el porter visitant en l’u contra u i fer el definitiu 3 a 0.

Amb aquest triomf, el CF Pobla puja provisionalment a la  quarta posició amb 30 punts a ‘espera del resultat de l’Europa al camp de L’Hospitalet aquest diumenge al migdia.