La Pobla, en una acció jugant com a local

La Pobla supera el Santfeliuenc i recupera la fortalesa a casa

El filial del Nàstic s’imposa al Santfeliuenc, sumant així la segona victòria seguida com a local. Els pobletans recuperen la fortalesa a casa després de la golejada contra el Sants

Segona victòria seguida com a local, primera del 2020 | José María García

El CF Pobla de Mafumet torna a somriure. El filial del Nàstic s’ha imposat per 2 a 0 al Santfeliuenc i ha tornat a guanyar després de la golejada patida la setmana passada al camp del Sants. Albert Company, tècnic grana, no ha pogut disposar de dos jugadors claus com Pol Domingo i Sergio Montero, integrants avui de l’onze del Nàstic a la Copa del Rei, però l’equip no ho ha notat i ha sumat un convincent triomf davant un rival de la zona baixa de la classificació. Així i tot, ha costat obrir la llauna al Municipal pobletà.

Ensurt en el primer temps, gol en el segon

L’equilibri inicial entre ambdós bàndols es trencava en el minut 22 quan Alberto Garcia ha marcat però el col·legiat ha anul·lat la seva jugada per fora de joc. Els visitants responien en el minut 36 amb un xut d’Alfonso que Riera aconseguia aturar. Carreón donava el darrer ensurt de la primera meitat i no seria fins al minut 56 quan la Pobla aconseguiria inaugurar l’electrònic. Un llançament de banda dels barcelonins era recuperat per Caballero qui, de cap, enviava l’esfèric per un Óscar Gómez que ha pentinat per deixar Guillem dins de l’àrea i que aquest aconseguís superar per alt el porter González.

El Santfeliuenc ha buscat reaccionar però ha arribat abans el 2 a 0 que l’empat. Una gran jugada individual del golejador Guillem per la banda esquerra acabava amb una centrada que Carreón només havia de tocar lleugerament per enviar al fons de la xarxa i encarrilar el matx. Els visitants han intentat reduir diferències però no ho han aconseguit davant la bona feina pobletana en defensa, que avui novament han pogut deixar la porteria a zero. Amb aquest resultat, els grana pugen provisionalment a la cinquena plaça amb 33 punts a l’espera de la disputa de tota la jornada. La pròxima cita serà diumenge vinent a les 16.30 hores novament a casa, aquest cop rebent l’Atlètic Horta.