Roger Figueras, en acció en un partit a La Pobla de Mafumet

La Pobla empata al camp del Castelldefels

El filial del Nàstic no passa de l’empat (0-0) al camp del Castelldefels i talla la ratxa de cinc derrotes seguides com a visitant amb la tercera porteria a zero

El CF Pobla de Mafumet ha empatat (0-0) al camp del Castelldefels per posar punt final a la pèssima ratxa de resultats lluny del Municipal que l’ha portat a patir cinc derrotes lluny de casa de forma consecutiva. El Sant Andreu (1-0), l’Europa (3-0), el Granollers (4-2), el Figueres (2-1) i el Sants (4-0) han estat els darrers conjunts que han amargat la vida als tarragonins com a visitants i ara, tres mesos després, el filial del Nàstic ha tornat a puntuar com a forà.

Ho ha fet, no exempt de patiment, al camp del Castelldefels. Els grana han buscat tenir la pilota i controlar el matx davant un rival que ha estat quelcom més perillós que els homes dirigits per Albert Company. No ha estat fins al segon temps quan han arribat les oportunitats clares. Primer eren els locals qui podien avançar-se mitjançant l’exgrana Gestí. El grana Bernat Guiu responia amb un xut que refusava la defensa local. L’arribada local més clara s’ha produït en el minut 70 quan un corner era rematat per Alan a la fusta del travesser d’Àlex Baño, avui titular per la convocatòria d’Arnau Riera amb el primer equip.

Precisament Baño desviava un llançament de cantonada que podia colar-se al fons de la xarxa en el minut 82. Tot i que han intentat buscar el 0 a 1, aquest no s’ha materialitzat i els pobletans s’han de conformar amb un únic punt que deixa l’equip situat en la sisena plaça amb 37 punts, els mateixos que l’Europa, el Granollers i el Sant Andreu en un quàdruple empat entre el tercer i el setè a la lliga. Després d’aquest matx, la Pobla descansarà perquè el següent cap de setmana havia de competir davant el CF Reus. Per tant, tres punts que cauran del cel per situar-se amb 40 sense fer res. El diumenge 9 de febrer a les 12.00 hores, tornarà l’activitat amb la visita al camp del Vilafranca del tarragoní Iván Moreno.

Castelldefels

Garcia, Martín, Marimón, Balsco, Liesegang, Coch, Bilbao, Guica (Marín 67’), Ramírez, Silva i Gestí (Aumatell 75’)

CF Pobla

Baño, Caballero, Coch, Figueras, Teruel, Garcia, Guiu, Molina, Carreón, Martínez (Karim 75’) i Gómez (Martí 59’)

Per als locals Blasco (15’) i Coch (20’) i per als visitants Caballero (88’) i Garcia (90’)